reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
wszystkiego naj naj......z okazji ukonczenia szesciu miesiecy dla
Szymusia ( Ivka76 )
Maji (asioczek)
Filipka (apanasek)

ps.wiem ze w Polsce juz 15 wrzesien ......ale u mnie wciaz 14 wiec zyczenia aktualne ;)  ;)

kasiula matula pisze:
życzonka dla solenizantów
a o ten adres chodzi w Moim koncie ???

Tak, kasiula, wchodzisz do swojego profilu i tam trzeba podać mail (może być jawny - wtedy widzą go wszyscy użytkownicy albo ukryty, wtedy widzi go tylko admin).

Aniam - może to nim trochę wstrząsnęło. Zgadzam się z Catherinką, nie zawsze radykalne rozwiązania są najlepsze. W końcu to ojciec twojego dziecka, daj mu jeszcze szansę.

A my za chwilę do lekarza. Gorączka przeszła, ale kupek nadal kilkanaście na dobę ::) Pupka - koszmar...

czyli w poniedziallek rano powinno byc juz nowe forum
ciekawe jakie bedzie ::)
czy te wszystkie zdjecia i wiadomosci beda przeniesione czy przepadną
zobaczymy

reklama
Pytio-buziaki dla Jasinka-kurcze zlapal tego wirusa co krazy nad Śląskiem cieszyńskim- u mojej mamy w szpitalu prawdziwa epidemia biegunki! A my nadal w Polsce-bo cos sie mezulo nie pali zeby po nas przyjechac ( nam i tak tutaj lepiej).

Do góry