reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wpadlam na chwilkę tylko
powiedziec wam ,że owolalam wizytę u gina
po co skoro po dwoch pozytywnych testach nie mam już wątpliwości................
i potwornie mi niedobrze od tygodnia więc mam 99% pewności że ZNOWU jestem w ciąży
zapisalam się na 2 października do lekarza u którego prowadziłam ciąże Maksiową
jest mi strasznie żle
ale musze żyć dalej
pa kochane

reklama
mamooli trzymaj sie jak zobaczysz maluska istotke to sie poraz 4 zakochasz (mowie tez o mężu) ja tak mowie bo chyba bym juz chciala miec kolejnego dzidziusia :)

Dzis igi dmucha pol swieczki stuknelo mu pol roku :)

Buziaki dla Igorka z okazji jego święta!!!

Mamaoli - teraz jest ci źle i ciężko, ale oswoisz się z tą sytuacją, zobaczysz. A za parę miesięcy będziemy ci zazdrościły ślicznego brzusia! No i pamiętaj, że masz nas - będziemy ci wiernie towarzyszyć!!!

sto lat dla Igiego!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

mamooli trzymaj sie, mysle o Tobie od czasu do czasu, dasz rade!!! Bedzie dobrze!!! masz sliczne, kochane dziciaczki i to nastepne tez takie bedzie!! ciesz sie tym choc wiem ze to latwo powiedziec, ale mysle ze najwazniejsze jest to ze nie jestes z tym sama, masz kochajacego meza, z tego co wyczytalam i niech to bedzie dla Ciebie najwazniejsze!!

pozdrawiam Cie!!

Sto lat dla solenizantów wczorajszych dzisiejszych jutrzejszych i pojutrzejszych. :)

mamaoli trzymaj sie jesteśmy z wami. Wiem że Ci ciężko i ciężko pocieszyć ale pomyśl że jakaś duszyczka jak widziała jak zajmujesz się Olcią i Maksiem nie chciała iść nigdzie tylko do Ciebie. Jesteś najwspanialsza pod slońcem i mąż też :) buziaki od nas

dzieńdoberek wszystkim
qurcze ale dziwnie, trzeba sie przyzwyczaic

mamaoli - kochana nie ma co sie dziwic, ze dzieciaczki ciebie wybieraja kazde chce miec kochajaca i tak wspaniała mame jak ty a nie taka jak w tym salonie fryzjerskim co dba tylko o własna d....- bedzie dobrze ja w to wierze i zycze ci tego z całego serducha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry