reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
dziewczyny chcialam wam wkleić linka naszych foteczek ale nie da rady skopiowac i wkleić nie wiem czemu ale sa czynne ja oglądałam

wracam sobie po niecałych 2 tygodnach a tu taaaakie zmiany, prawie się pogubiłam, niedosyć, że z tematami przez Was porusznymi jestem strasznie do tyłu , to jeszcze muszę nauczyć się obsługiwać nowe forum

jeja, caly dzien probowalam rozgrysc to nowe forum uf! ale udalo sie :)

brakuje mi naszego starego forum w kolorze blue :( ale co tam :) jakos sie przyzwyczajimy no nie?

Ja dopiero weszłam teraz na nowe forum. Rany, w ogóle nie wiem, gdzie jestem. Ogólnie mi się podoba, tylko nie umiem się trochę połapać.

Jakie zmiany :szok: :szok: :szok: Chyba muszę się później zagłębić w tejniki tego forum, bo jak na razie to dzwine mam wrażenia:-)

reklama
Do góry