reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

pisalam chyba w samopoczuciu ze nie jestem pewna ale mi sie to chyba uaktywnilo jak kliknełam na odpowiedz na postami a nie pod ciezko to wyjaśnić ale jest odpowiedz na gorze i na samym dole wypowiedzi wszystkich

reklama
a teraz kilkam nawet na ta na dole i tez mi sie zaawansowane wyświetla wiec chyba wystarczy tylko raz kliknąc na ta na gorze :confused:

;-)ło matko!!! co tu się porobiło!!!
kompletnie nie wiem jak się poruszać po BB :no:

emotikonki mi się podobają, zmykam dalej do pracy, o 10:30 jadę do domku nakarmić moją Agacię

u nas w mieście panuje wirus jelitowy, mała jeszcze ma brzydką, pienistą kupkę, ale już bez śluzu, czyli poprawia się wszystko, nadal podaję jej leki, jutro idziemy do kontroli, trzymajcie kciuki!!!!

w sobotę pediatra chciał zostawić Agacię w szpitalu, bi podejrzewał odwodnienie, ale zrobili gazometrię i okazało się, że pierś górą - odwodnienia nie ma :) dostawiałam Agatę co godzinę w piątek i sobotę, teraz też pilnuję nawodnienia

Oooo.. coś fajnego się pojawiło te emotikonki są ekstra, coraz więcej ustawień jest dostępnych np. pogrubienia czcionki:-) ;-)

reklama
Do góry