reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
dziewczyny martwicie sie o okres w sumie to stresik troche ale ja mam wiekszy stres nawet nie mam powodu zeby nie dostac okresu:dry:

Kurcze czyzbym zostala sama co jeszcze @ wcale nie miala :confused: W sumie wcale mi sie nie spieszy, ale ta niepewnosc ze moze przyjsc w kazdej chwili :eek: co prawda od kilku dni czuje sie jakby na @ ale tu ni widu ni sluchu ;-)

Ja mam @ regularnie co dwa miesiace;-), caly czas biore te cerazette, ylko nie wiem na ile jeszcze dzialaja bo karmie piersia juz tylko w nocy -Jasko juz mnie powoli odstawia w kat

no tak...Wy nie mialyscie wcale a ja juz mialam.. na poczatku bylo nieregularnie, a potem 3 razy bylo ok. test niby negatywny nachwile mnie uspokoil, ale teraz znow sie boje...nie wiem na ile taki wynik jest miarodajny...musze koniecznie isc do lekarza bo ta niepwensc mnie zabija:-( :-( :-(

reklama
Ewunia to nerwy, zobaczysz! Te testy sa naprawde dobre ja moj zrobilam jak bylam w ciazy ok. tygodnia przed spodziewana data okresu, bo sie doczekac nie moglam i wyszedl pozytywny:tak: Takze one naprawde sa teraz super!!:-) Jakbys byla w ciazy to juz by pokazalo;-)

Do góry