reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Monika, dobrze że teraz lepiej sie poczułaś;-) Odzywaj się do nas częściej i pokazuj nam Nadusię

lolcia: i co sprawdzilas co nie tak z twoim forum bylo? bo ja nadal nic z tekstem robic nie moge i tych emotionow tez wklejac nie da rady, ale znalazlam na nie sposob: wpisuje je z klawiatury :-p

co to sie dzieje...ja nic nie pisalam ale tez mi sie okres spoznia:szok: od soboty w zasadzie bylam pewna ze jestem znowu w ciazy...dzisiaj zrobilam test i negatywny, dzieczyny jaka jest penosc tych testow?? Pisza ze 99%, ulzylo mi dzisiaj niesamowic ale pewnie nerwowa bede tak dlugo jak nie pojawi sie okres...:-) ;-)

magda jeszcze nie sprawdziła, bo teraz do końca tygodnia jetsem u rodziców. Tak fatalnie się czułam że moja mama powiedziła żebym u nich została, bo maż w trasie. To duża ulga dla mnie, bo dziadek ponosi wnuczka, babcia ponosi;-) Ale już jest lepiej, tylko nos mam zapchany, Mateoś też:-( :sick:

reklama
kurcze dokladnie mi tez sie spoznia juz tydzien poczekam jeszzce tydzien i do apteki skocze a mialam zaczac naklejac plastry

Do góry