reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
znowu jestem "posrana " ze strachu :)....jutro wizyta kontrolna u gina :)...znowu bede chodzic jak nawiedzona ...odezwe sie jak wróce, czyli późnym popołudniem:)....

jak cos usłyszysz na temat niedoczynności: daj znać. Troche sie stresuję. Trochę, skoro jeszcz nie poszłam do lekarza.............aaaaaaaaaaa.........za nic nie mogę się wziąć

zapytam lekarza dzisiaj bo idę myslałam że umrę w nocy obudził mnie ból a raczej straszne kłucie w dole brzucha po prawej stronie jak poszłam siku to zawołałam męża bo się rozprostowac i podniesc nie mogłam teraz mi przeszło ale lepiej pójde z tego co pamietam to anik tak miała

dziewczyny a bylyscie juz na konsultacji u internisty bo ja musze miec wpis w karcie ciąży
jak bylyscie to co on w ogole robi??? jakie badania ???
mi sie tak nie chce isc

miejsce na wpis inernisty i dentysty jest ale mało kto sie d otego stosuje.

głownei chodzi o to czy nie masz przeciwskazań do porodu naturalnego i czy na coś się leczysz.
ja nie mam wpisu od żadnego innego lekarza na kercie ciazy, w poprzedniej ciazy tez nie miałam.

agao pisze:
zapytam lekarza dzisiaj bo idę myslałam że umrę w nocy obudził mnie ból a raczej straszne kłucie w dole brzucha po prawej stronie jak poszłam siku to zawołałam męża bo się rozprostowac i podniesc nie mogłam teraz mi przeszło ale lepiej pójde z tego co pamietam to anik tak miała

Agao, nie martw się, bo to mogło być przez gwałtowne ruchy. Ja od tamtego czasu bardzo uważam jak wstaje z sedesu czy z łóżka i nie mam już podobnych dolegliwości. Lekarza się zapytaj lepiej i daj znać nam wszystkim, ale myślę, że to nic poważnego :)

reklama
zapytam i napiszę idę na 16 teraz juz mi lepiej ale i tak się lenię i leżę na wznak co chwilę bo mi tak najlepiej a bibi mały złośnik dosć że nmnie tam kłuło kopał ile wlezie ;)

Do góry