reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Ja masło lubię , ale niestety coraz trudniej kupić coś co choćby po części przypomina masło. ja wszystko biorę na węch a już dawno nie czułam zapachu prawdziwego masła:-(

a samo wyrażenie "poświęcanie się" bardzo mi się źle kojarzy. może niezbyt dobrze rozumię znaczenie tego słowa, ale dla mnie ma raczej wydźwięk ...negatywny. jakoś nigdy nie przyszłoby mi do głowy że się poświęcam dla mojego męża, dziecka, czy babci którą zabierałam na zimę do mojego 30-metrowego mieszkanka..
ale przecież to tylko słowa, więc nieistotne..

To chyba nie mówimy o tej samej Florze ja mówię o Florze Pro active w zielonym kubeczku która jest droższa od benecolu.....

Ja jadłam kilka razy benecol i to jest w smaku całkiem przystępne ...ale ja lubię zwykłe masło....choć ostatnio robię wyłom dla Manuela...który jest bardzo dobry heheheh (reklama udarza w człowieka ...hihihi żartuje)..:-D :-D :-D :-D

Ja tylko na moment bo w srode juz LECIMY DO PL. ledwie sie wyrabiam z z tym pakowaniem tym bardziej ze do ostatniego dnia pracuje, a maz bedzie na dyzurze. Dzis bylismy z Patrykiem u fryzjera:-) Zarosl strasznie, probowalam go sama obciac ale skonczylo sie to tak ze trzeba bylo jechac do fryzjera zeby ratowal fryzurke mojego synka. Patryk byl super grzeczny, siedzial w specjalnym fotelu dla dzieci w ksztalcie wozu strazackiego z monostwem przyciskow i jakos poszlo:-) :-) :-)

Dzis sie troche przestraszylam bo Patryk dostal biegunki, przeglodzilam go troszke, pozniej kelik ryzowy i rosolek. Oby przeslo na dobre.

katiNJ .....trzymam kciuki za Patryczka zeby był zdrowiutki......no a wyjazd tuz tuz :):) .......szczerze mówiac to bardzo ci zazdroszcze tego wyjazdu .......no ale coz pozyjemy ..poczekamy i moze tez kiedys zrobimy sobie wycieczke do Polski:):)

a u nas .......oprocz przygody z sudocremem i prawdopodobnie grzybkiem ......mamy zapalenie krtani ....Patryk nie moze nic powiec ...nic nie chce jesc ani pic ..........no i jakąś dziwna wysypke ma na calym ciele (czerwone malutenkie kropeczki ) ...troche jak ospa wietrzna wyglada .....sama juz nie wiem ...mam nadzieje ze to jakas trzydniówka a nic powazniejszego .........w poniedzialek sie okaze bo masmy wizyte u lekarza...

u nas tez podajemy troszeczke masełka ....przewaznie z chlebkiem ....Patryś lubi kanapeczki pokrojone w takie małe kosteczki ........a masełko podajemy od bardzo dawna gdy tylko piewrwsze zupki wprowadziłam Patryniowi .. .......podobno tłuszcz jest bardzo ale to bardzo potrzebny do rozwoju mózgu maluszka ......gdzies to wyczytałam sama nie pamietam gdzie:):)

reklama
Do góry