reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mamaoli no juz niedlugo juz niedlugo;-) trzymam kciuki za szybciutki porod
iwka hehehe ja to tak jak twoj maz:tak:tez chodze po domu i wyszukuje wyszukuje wyszukuje....................ja jak sobie zaplanuje nastepna dzidzie to chce miec taka piekna pogode-chodzic w sukienkach...........wiem wiem pewnie nie tak latwo z brzusiem w 30 st upale,no to tesciowa na pewno pomoze tobie przy marysi,a dlugo zostaje?

nie no tylko v z w mylimy :)

wczraj w pracy / przedszkolu - pani karmiłą taka malutka miesięczną dziewczynkę - aż mi się łezki zakręciły na to wspomnienie, ech

nie no tylko v z w mylimy :)

wczraj w pracy / przedszkolu - pani karmiłą taka malutka miesięczną dziewczynkę - aż mi się łezki zakręciły na to wspomnienie, ech

azik - ja wczoraj widziałam na spacerze jak dziewczyna karmiła na ławce takie malutkie - może miesięczne dziecko, strasznie mi się takie maluchy podobają

Kasianka - a wolno spytac dlaczego?
My takze zyczymy wszystkim chorujacym szybkiego powrotu do zdrowka-przesylamy buziaki!
Mnie takze rozczulaja takie maluchy-az mi sie wierzyc nie chce ze Jas byl taki malutenki! A teraz juz nawet nie chce zebym go na rece brala-bo on taaaaki samodzielny i wszystko sam chce robic!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry