Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam was wszystkie!
ale mnie tu nie bylo chyba z tydzien nie wiem kompletnie za jaki temat sie zlapac dlatego pisze tutaj do was na glownym
Do mnie przyleciala mama ochrzcilam wreszcie Brianka!:-)dostal od mojej mamci na chrzest piekny garaz i mebelki MAMUTA szafe i komode a lozko dokupimy!
duzo sie dzialo duzo mi pomogla ja wreszcie zapisalam sie do szkoly jezyka angielskiego takze bede sie uczyc i uczyc!
ale juz wczoraj poleciala znow do siebie strasznie plakalysmy :-( na lotnisku ah jak mi tu ciezko bez niej czasem.
W sumie codziennie mam ja na skype ale to chyba nie to samo!
Brianek ma zapalenie krtani nocki sa nie przespane wychodzi mu nastepny zabek i maruda taka ze szok
Wiec melduje sie ze juz jestem!:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!
mam do was taką malutką prośbe - która z Was zna angielski i mialaby chwilke żeby przetłumaczyć mi krótki post - bardzo prosze ( prześle na Pw )
- dostała na Pw dziwną wiadomośc jakieś upomnienie, że niby złamałam jakieś zasady na formu ale za chiny nie wiem o co chodzi i nie wiem co mam odpowiedzieć no i miło jest wiedzieć co zrobiłam nie tak - a ja z angielskim to niekoniecznie