• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam was wszystkie!
ale mnie tu nie bylo chyba z tydzien nie wiem kompletnie za jaki temat sie zlapac dlatego pisze tutaj do was na glownym:blink:
Do mnie przyleciala mama ochrzcilam wreszcie Brianka!:-)dostal od mojej mamci na chrzest piekny garaz i mebelki MAMUTA szafe i komode a lozko dokupimy!
duzo sie dzialo duzo mi pomogla ja wreszcie zapisalam sie do szkoly jezyka angielskiego takze bede sie uczyc i uczyc!
ale juz wczoraj poleciala znow do siebie strasznie plakalysmy :-( na lotnisku ah jak mi tu ciezko bez niej czasem.
W sumie codziennie mam ja na skype ale to chyba nie to samo!
Brianek ma zapalenie krtani nocki sa nie przespane wychodzi mu nastepny zabek i maruda taka ze szok:cool2:
Wiec melduje sie ze juz jestem!:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!

mam do was taką malutką prośbe - która z Was zna angielski i mialaby chwilke żeby przetłumaczyć mi krótki post - bardzo prosze ( prześle na Pw )
- dostała na Pw dziwną wiadomośc jakieś upomnienie, że niby złamałam jakieś zasady na formu ale za chiny nie wiem o co chodzi i nie wiem co mam odpowiedzieć no i miło jest wiedzieć co zrobiłam nie tak - a ja z angielskim to niekoniecznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry