reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

a ja może tak trochę od czapy ale gdzie jest wątek zdjęciowy, bo mnie chyba odrętwienie umysłowe złapało i nie umiem odszukać:zawstydzona/y:

reklama
U nas wieje potwornie, do tego mamy na około istny plac budowy, i wprost nad naszymi dachowymi oknami wielki dźwig, który się rusza na boki:szok:

Witam was wszystkie!
ale mnie tu nie bylo chyba z tydzien nie wiem kompletnie za jaki temat sie zlapac dlatego pisze tutaj do was na glownym:blink:
Do mnie przyleciala mama ochrzcilam wreszcie Brianka!:-)dostal od mojej mamci na chrzest piekny garaz i mebelki MAMUTA szafe i komode a lozko dokupimy!
duzo sie dzialo duzo mi pomogla ja wreszcie zapisalam sie do szkoly jezyka angielskiego takze bede sie uczyc i uczyc!
ale juz wczoraj poleciala znow do siebie strasznie plakalysmy :-( na lotnisku ah jak mi tu ciezko bez niej czasem.
W sumie codziennie mam ja na skype ale to chyba nie to samo!
Brianek ma zapalenie krtani nocki sa nie przespane wychodzi mu nastepny zabek i maruda taka ze szok:cool2:
Wiec melduje sie ze juz jestem!:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!

mam do was taką malutką prośbe - która z Was zna angielski i mialaby chwilke żeby przetłumaczyć mi krótki post - bardzo prosze ( prześle na Pw )
- dostała na Pw dziwną wiadomośc jakieś upomnienie, że niby złamałam jakieś zasady na formu ale za chiny nie wiem o co chodzi i nie wiem co mam odpowiedzieć no i miło jest wiedzieć co zrobiłam nie tak - a ja z angielskim to niekoniecznie

reklama
Do góry