reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

mnie czeka zakup pralki i lodówki. no wybranie ceramiki do kuchni i łazienki. a wogóle to projektowanie łazienki, kuchni i pokoju mojej mamy.

reklama
ja zawsze wybieram w brązach - to moje ulubione zestawienie - brąz, krem, jasny brąz, ciemny , itd

wiec przynajmniej mam zminimalizowany przedział kolorystyczny

A my w trakcie totalnych zmian w dużym pokoju. Niebawem wkleję fotki "przed" i "po" :-)

Do zmiany pralki też się przymierzamy, ale wyłącznie na pralko-suszarkę - innej opcji nie biorę pod uwagę, bo dla mnie kolejna TYLKO pralka to jakby krok w tył :-)

a ja chyba zamówię jutro boscha tego co Kinga tylko dużego:-D (pralkę znaczy).
no chyba że nie będzie można od razu jej zabrać, to wezmę taką jaka będzie pod ręką, bo przysypie nas brudne pranie wkrótce:wściekła/y::wściekła/y:

a ja i tak wolę whirpoola - co z człowiekiem robi przyzwyczajenie :p

Ja tez chwale whirlpoola konkretnie whirpool szosty zmysl rewelka ta otwierana od gory moja mama ja ma i jest extra!:-)
Ja mam Beko bo oczywiscie w angli jest tak ze pralka stoi w kuchni jest nie otwierana od gory na poczatku mnie to wkurzalo ze taka duza krowke musze miec ale teraz jest ok:-)bo chyba przyzwyczajona bylam do tych otwieranych od gory maluskich.

A my w trakcie totalnych zmian w dużym pokoju. Niebawem wkleję fotki "przed" i "po" :-)

Do zmiany pralki też się przymierzamy, ale wyłącznie na pralko-suszarkę - innej opcji nie biorę pod uwagę, bo dla mnie kolejna TYLKO pralka to jakby krok w tył :-)

ivka, ja tez na początku brałam tylko pod uwagę pralko-suszarkę, ale po głębokim namyśle i chłodnej kalkulacji, zebraniu opinii różnych użytkowników (tych bardziej i mniej zadowolonych), stwierdziliśmy, że nie będziemy ładowali koło 500 zł więcej za funkcję suszenia w pralce, skoro wirując na 1100 obrotach po porannym wypraniu ciuchów, najpóźniej wieczorem są one suche.

Przemyśl, czy nie lepiej zaoszczędzić pieniędzy (i na sprzęcie i potem na suszeniu) i o prostu kupić pralkę z większą ilością obrotów ;-)

U nas ze względu na ilość rzeczy do wybrania w związku z zakończeniem budowy proces decyzyjny uległ skróceniu do 15 min:-D:-D:-D

reklama
Do góry