reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Ja tez nie słyszałam, żeby u nas kogokolwiek skontrolowali. W szkole to nawet wolą jedno długie, ze względu na ciągłą konieczność zmieniania planu. Ja mam zamiar popracować do czerwca. Potem wakacje, a potem L-4 do grudnia.

IVKA76 Ja we Wrocławiu byłam na zwolnieniu od grudnia do czasu porodu. Powiem Wam, że zwolnienia dostawałam od lekarza pierwszego kontaktu. A zdecydowałam się na zwolnienie po tym, jak sama siedziałam (dosłownie przy biurku) 10 godzin w pracy i nawet nikt nie sprawdził chociaż telefonicznie, czy ze mną wszystko OK. Jak wstałam od komputera, to zatoczyłam się na sąsiednie biurko, a później stałam chyba z 10 minut na mrozie na Rynku, bo nie mogłam zrobic kroku - złapał mnie jakiś silny skurcz.

no wlasnie najlepiej byloby dla mnie, bartusia i mojej firmy zebym wziela jedno zwolnienie ale kontynuowala je az do porodu. bo nie blokowalabym wtedy miejsca, a i bartus by wiecej skorzystal ;-) ale przyznam sie ze juz mi coraz ciezej stac, tym bardziej ze mamy klime zepsuta i w pracy jest zwykle jakies 23-25 stopni a jeszcze wszedzie komputery i monitory :-(

nie przejmuj się

Człowiek czasami staje na głowie by zadowolić wszystkich a zapomina o samym sobie

przy dwójce odrobisz zwolnienie szybko :p
oczywiście to będzie sama przyjemność....
tylko schowaj noże i inne ostre narzędzia :p

a tak poważnie - to idź po zwolnienie.

tak, ja tez o ostrych przedmiotach myślałam pod swoim kontem :)

nerwowym człowiekiem jestem...

kocham moje dzieci i z przyjemnością odprowadzam Piotrka do przedszkola.... hmmm

Moje Drogie Koleżanki Dzis Dzien Zwyciestwa I Ja Tez Zwycięzylam Zdalam Egzamina Na Autobus I Jestem Nauczycielem , Ktory Posiada Prawo Jazdy Kat. B Oraz Od 09.05. Kat D
Jestem Bardzo Szczesliwa :-d:-d:-d

reklama
Do góry