reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

sama cena to może bym sie zmieściła (bez butów i okryć wierzchnich da radę) - ale różnica jest inna - dla mnie 120 $ to prawie 1/4 pensji....

reklama
azik to wprost nie do wiary , że nauczyciele tak zarabiają, toż to jakaś skandaliczna stawka!!!!!!:szok: jak tak poczytam, to dziękuję opatrzności, że swego czasu nie zdecydowałam się uczyć w szkole:no:

moje drogie zmykam sobie na 1,5 tyg na pomorze wypoczac i troszke cialko opalic ;-) nie wiem tylko czy dobzre wypoczne bo tesc jedzie z nami i juz mi zapowiedzial kilka :baffled: nowosci w kwestii wychowania bartusia :sorry2: no zobaczymy kto i co przeforsuje ;-) ja sie tak latwo nie poddam :-p

Ja jestem zła bo u mnie w mieście nie ma butów dla Mata:wściekła/y:
Chciałam mu kupić takie sandały z usztywnianym zapiętkiem, ale takie modele kończą sie na 25:crazy:A Mato ma już rozmiar 26.
Idę jutro jeszcze sprawdzić do jednego sklepu, tam mają ecco i geoxy ale babka mówiła że raczej te rozmiary są bez pięt.
grrrrrrrrrrrrrrrrr:baffled::baffled::baffled::baffled:

Azik nie jestem pewna czy za te zakupy zmiescilybysmy sie w kwocie 120 $ w polskich sklepach ...
a co do zarobkow ............... :baffled:

Ostatnio kupiłam 7 body, 1 piżamkę 3 pary skarpet, 2 poary spodenek i wydałam 125 zł - ale przez net, bez przesyłki - zawsze taniej

Magda, miłego wypoczynku

ja liczę dni do wakacji, bardziej (niestety) niż moi uczniowie ale jestem ledwo żywa :(

wszystkie artykuły dla dzieci są bardzo drogie ...ja ostatnio kupilam piżamke dla Antosia w Coccodrillo i za jedna rzecz wydałam 30 zł ..także z cenami roznie bywa ....spodnie i koszulka -komplet w zwykłym sklepie kosztuja ok. 60 zł ...

ja sie staram jak to możliwe czesc ciuszków kupowac w sklepach z uzywana odzieżą ..zwłaszcza że mozna tam znależć super rzeczy ..ale również staram sie korzystać z przecen ..w zarze w Łodzi czasami ciuszki potrafia kosztować 7 zł za sztuke ..wtedy kupuje cała wielką torbe ciuchów ..czesto na wyrost ....

generalnie mam zasade wole jedną droższą rzecz i niż kilka gorszej jakości ..

reklama
ja tak samo Karolka:tak:

wyleczyłam się z ciuszków używanych na allegro skutecznie - i nie chodzi o fakt że są używane, tylko o cenę - moja praca ma siedzibę w Starym Browarze w Poznaniu więc często wyskakuję na 10 min - kupuję już tylko w zarze i hm bo te sklepy mam najbliżej pracy - tylko przeceny i promocje i prawie zawsze na wyrost i wychodzi taniej niż używane na allegro!!! a ładniejsze i nowe i można zwracać jak coś nie tak - można trafić i buciki skórzane za 60 zł i świetne spodenki za kolano za 25 zł i Tshirty po 13 zł
typowe dziecięce sklepy typu cocodrillo, smyk omijam szerokim łukiem - ceny tam PORAŻAJĄ!

Do góry