• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Moja kolezanka wydawala na dzidzie dopoki karmila tylko piersia 200 zl miesiecznie- na pieluchy glownie. Potem jak zaczela kupowac soczki to troche wiecej.

Jakie koszule z IF kupilyscie? Bylam na ich stronie, ale maja tylko jedna z guziczkami. No i dosyc drogie.

nie zamawiałam koszul z IF, w/g mnie mają drogie, kupię w sklepie albo na allegro, z pewnością będzie taniej
własnie - ile koszul zabieracie do szpitala? i wszystkie muszą być takie "babciowe"?? :( jak ja nienawidzę koszul brrrr

dwie są z guzuczkami i dwie zamówiłam - osinka - italian fashion nie są najtańsze ale są bardzo trwałe, tak samo jak bielizna, koszule czy piżamki poza IF wyrzucam po 0,5 roku, a z IF mam jeszcze od ciąży z Piotrkiem - wydatek konkretny, ale wiem że trwały...

jedna koszula na dzien - to mój strandard... tylko że ja zawsze musze sie czymś ubrudzić, a po drugie zaplamię krwią połogowa albo poleci mi mleko...

mam 4 koszule na zmianę, dwie stare i dwie nowe (jedną ze starych musiałam obciąc - bo porobiły sie dziury) do samego porodu radze użyć koszuli szpitalnej  - zawsze dają, fajnaz rozpięciem na plecach, ale jak brudzić to po co swoją ;)

ALe te szpitalne takie brzydkie :( Ja sobie chyba kupie dwie takie tanie w Auchan - po 18 zl ostatnio byly, z guziczkami, i jedna lepsza. Tamte dwie i tak po krotkim czasie chetnie wyrzuce, bo ogolnie nie lubie takich koszulin i zwykle ich nie uzywam. A takiej tanszej to nawet na porod mi szkoda nie bedzie. Zreszta teraz trudno cos zniszczyc samym uplamieniem- mamy takie dobre proszki :laugh: Sprawdzilam- po ostatnim pobycie w czerwcu w szpitalu i koszula i szlafrok byly potwornie wprost poplamione ale wszystko spralo sie idealnie w persilu :)

azik a na cholere mi trwałe koszule, jak ja to ustrojstwo będę nosić tylko w szpitalu przez te 3-5 dni???
bez sensu, żebym kupowała drogie (bo trwałe) koszule, które po porodzie i tak szurnę w najgłębszy kąt szafy, albo wywalę

ja nie mówię  że zniszczysz poplamieniem, ale po co plamić???

czy myślisz że będziesz zwracałą uwagę na koszule  w której rodzisz... a krew ciezko schodzi...

ja kupiłam takie:
1379ct.jpg

3621xj.jpg

niebieskie
w ogóle ni są babcine...

reklama
osinka, ja nosiłam podczas ciaży i karmienia... czyli używam je około 1,5 roku ;)

do szpitala koszul bym nie kupowała - wolałabym juz szpitalne niż wydawać kasę na 3-4 dni w szpitalu...

normalnie śpię w piząmkach - krótkie spodenki i koszulka - ale teraz to nawet takiego rozmiaru nie znajdę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry