Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agao- Najważniejsze, że rodzice cali i zdrowi.
Mnie też już moja siostra zabrania kontaktu ze światem: najpierw mąż miał laparoskopię (stres), potem facet na moich oczach potrącił nasze szkolne dziecko na pasach (duuuuży stres), następnie badanie dopplerowskie z powodu zwalniania tętna (ogromny stres), a jeszcze wczoraj trafiłam na alarm W Geant i trzeba się było ewakuować!
Chyba do końca ciąży zostanę w domu
o Boże mokkate ;Dzafunduj sobie jakąś bezpieczną rozrywkę w domu (najlepiej puzzle czy coś takiego), obłuż się poduszkami i nigdzie dziewczyno nie wychodz.... telewizora też na wszelki wypadek nie włączaj!
Witam,
do naszej redakcji zwrócił sie młody artysta, który przygotowuje projekt pod nazwa Jest Ci w tym do twarzy, nie jest Ci w tym do twarzy i w zwiazku z tym poszukuje młodych kobiet w ciąży (najlepiej powyżej 26 roku i będace pierwszy raz w ciąży), przyszłe młode matki, które , opowiedzą o swoich pragnieniach dotyczących ich przyszłego dziecka.
Więcej o projekcie http://www.sochacki.art.pl/wystawy/stypendium_ministra_kultury/stypendium_ministra_kultury.html.
Zainteresowane osoby prosze o kontakt redakcja@babyboom.pl
pozdrawiam'anna slusarczyk www.babyboom.pl