december
Fanka BB :)
ej ale nie likwidujcie wszystkiego na otwartym, bo ja na zamkniety nie mam wstepu
i nie zobaczę Waszych pociech 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie powiedziałabym że złego, ale nie każda mama chce żeby zdjęcia jej dziecka krążyły w sieci. Powodów takiej ostrożności tłumaczyć chyba nie trzeba.Z tych samych względów nasze zdjęcia albumowe też są na zamkniętym. Teraz dajemy zazwyczaj jedno zdjęcie malucha, ale potem będą nastepne i następne, bo przecież to forum nie przestanie istnieć po porodzie.
Dla mnie kwestria organizacyjna jest bez znaczenia - mogą być dwa wątki w tym jeden zamknięty, mogę umieszczać na innym zamkniętym wątku tematycznym, tylko jeśli dbamy o ład na forum, to nie wszystkim ta opcja może się podobać![]()
No właśnie dlatego napisałam ,że te które nie chcą upubliczniac zdjęć mogą wkleić na zamknięty który już istnieje. i tak dziewczyny, przy suwaczkach czy w avatarkach mają swoje zdjęcia lub zdjęcia dzieciaczków a nagle wszyscy chcą chować się z fotkami na zamkniętych wątkach, a na fb czy nk na pewno też będą wklejały i się chwaliły swoimi pociechami.