reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
Strip jeśli się tylko zdecydujesz na ścięcie włosów to fryzurka którą byś chciała jest zajebiaszcza:-)Kurcze gdyby nie to że włosy mi się kręcą to sama może zdecydowałabym się na takie cięcie...

Wiecie co?
Podobają Wam się ostatnio modne buty "jazzowki" ?
Skusiłam się na nie. Wydają mi się wygodne... Tak na co dzień.
b12e950cae3a2fcc.jpg
Kupiłam na allegro, tak w sumie bez większego zastanowienia bo tanie były- 42zł
Mam przypuszczenia, że mogą wyglądać zbyt "platfusiasto"... Oby nie. Zobaczę jak przyjdą :p

P.S
Sukienki w grochy są boskie! ogólnie bardzo podobają mi się takie zwiewne letnie sukienki/tuniki

Ostatnia edycja:
strip. karla bosko wygląda w tych kieckach, ale ja na bank bym się nie skusiła na taką krótką kieckę, heh nogi już nie te, ale koszula super, zawsze coś ukryje.
Sivle- teraz takie buty są modne, dużo dziewczyn je ma, ostatnio czarne widziałam, a te twoje mają fajny kolorek.

Ja miałam iść w piątek na szoping, ale się do fryzjera umówiłam, jakoś się boję co mi na głowie zrobi, zawsze miałam zaprzyjaźnioną fryzjerkę co do mnie do domu przychodziła, ale teraz wyjechała i musiałam gdzieś dupsko ruszyć, oby mi nic dziwnego na głowie nie wyszło.

reklama
Do góry