Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dzisiaj kupiłam sobie pierwsze od 1,5 roku buty... no na obcasie to bym chyba przesadziła, ale nie na płaskim, miałam podobne 2 lata temu i przetupałam cały sezon :-)
Kurcze jakie piękne buty są w sklepach... ale gdzie szpile dla mnie?
A!!! prawie się zabiłam jak z trampków wyskoczyłam :-)
STRIP: WOW ale wypas. Też chcę takie. Napisz plisss gdzie je kupiłaś. No i miłego balowania! SUGAR: obcas mi się podobuje (a raczej koturna) w sam raz na spacery no i na bank do wszystkiego będą pasować. Ech rozmarzyłam się, że mam milion nowych par butów
makucku, wrzucę jutro plastik fantastik, bo dzisiaj już padam i relaksuje się przed kompem, młody usnął a ja zmordowana. wesele w miare ok. buziaczki. aaa i jutro cykne fotki tych butkow bo w swietle dziennym widac ich oczojebny kolor
LASECZKI: moj nowy kolor wlosow. i pytanie... obciąć na chłopczycę? wrzucam stare zdjęcie... bo jestem nastawiona na cięcie
post pod postem, ale w edycji nie moglam dokleic zdjec.
aaaaa i sugar.... fajne masz te baletki, tez myslalam o takich na koreczku na koturnie. koturna na topie ostatnio