reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
no ja mam tak jak dawidowe, chociaż oczywiście są kobiety którym super pasują króciutkie fryzurki. Ale ja nigdy nie miałam krótkich, a jak teraz mam do ramion to czuje się jakbym włosów nie miała, bo normalnie to dopasa są :-)
strip a kolorek super :tak: bo rozumiem że ten blond to nowy ?

O mamo, Strip! Dla mnie na tych zdjęciach to dwie różne osoby. Zdecydowanie bardziej podobasz mi się w króciutkich, chociaż musisz wziąć pod uwagę, że po zmianie koloru efekt fryzury może być nieco inny.

STRIP: też bym nie powiedziała, że to ta sama osoba na obu zdjęciach jest;) teraz dopiero widać jak Cię Twój szkrab "wyssał". Co do pytania to dla mnie fryzurka na chłopczycę, którą miałaś wcześniej - bomba:)) tyle, że na blondach to już inaczej może wyglądać niestety. A i mam pytanie: jak Ci się udało z ciemnych włosów do blondów zejść? dekoloryzacja? mi się znowu też takie jasne włosy marzą ale aktualnie mam czakoladę na głowie i tak kminię jak to zrobić, żeby osiągnąć upragniony kolor a włosów sobie za bardzo nie zniszczyć... :*

dekoloryzacja u fryzjera, pozniej maska jakas i nawet nie jest zle... nie sa jakies bardziej zniszczone, tyle, ze po kazdym myciu porzadna odzywka.
jak znajde wrzuce wam siebie w wersji krotkie blond, bo tak tez bylo:D

widzę, że podobnie jak i ja wszelkie opcje kolor+strzyżenie przerobiłaś? ;) ja zaraz poszukam swoich blondów i ciemnych włosów i wrzucę to tyż zobaczysz;)

dawaj makuc dawaj:d
spragniona twych zdjec jestem:D
fakt, ze na czaszce wszystko mialam...
krotkie, irokez !, do brody bob, poldlugie dlugie, z grzywka bez, ze skosna prosta, kolory od platyny przez rozne odcienie blondu, brazy, czekolady, czarny, czerwony:D a nawet fioletowe dawno temu:D ach! wlosy nie zeby.... odrosna:):-D

bez kitu;) u mnie dodatkowo rudy i.... zielony jeszcze był (zielony jako nieudany efekt przyciemnienia platynowego blondu..)
a oto i zdjęcia:
a) blondyna:

:rofl2:

b) "cicho-ciemna" z tyłu i przodu:

:laugh2::laugh2::laugh2:

[edti] ten miś to tak specjalnie, że niby incognito tu się udzielam;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry