reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

Happy mnie też przeszkadzały ale dałyśmy radę heh :-)
Szafa pęka w szwach od ubrań a ja i tak prawie non sto chodzę w tym samym.
Nie jestem typem strojnisi więc pewnie dlatego a poza tym gdzie gdzie miałabym się stroić, do kompa siadając??? Może jak wrócę do firmy to się zmieni i garderobę odświeżę na wiosnę ale póki co to nie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a to ja Wam powiem, że w życiu nie miałam spodni typu rurek i po prostu dostaję białej gorączki jak idę do sklepu spodnie kupić :angry::wściekła/y:
ja nie mam jakiś grubych nóg, ale mam na tym punkcie obsesję i wg mnie tego typu rzeczy powinny nosić osoby o zgrabnych nogach

Nat,ja jakis czas temu podobne odczucia miałam,jak chciałam buty kupić,a same "czuby" w sklepach "rządziły":no:,więc rozumiem,o czym mówisz.Na szczęście nie tylko rurki są w sklepach,choć jest ich przewaga.

Nat ja nie cierpiałam takich spodni, dopóki nie włożyłam je na swoje 4 litery :-)
Rzadko kupuję spodnie, bo mam ich tyle że wystarcza mi na razie, i nie są to tylko rurki tak dla ścisłości.

Nat nie ma wygodniejszych spodni niż rurki. I ze nie naleze do zbyt szczupłych to dopuszczam chodzenie w nich dla kazdego jesli się w nich dobrze czuje. Juz nastka nie jestem i nie patrze czy ktos ma za grube nogi a idzi w mini, czy w getrach itp( i chyba po angli mi sie to zmienilo). Jesli ktos sie w dobrze w czyms czuje to niech w tym chodzi a co :-)
Idek fajowa ja mam taka z Zary tylko bez kaptura . I to jest chyba najcieplejsza kurtka jaka do tej pory miałam. A ze kupiłam rok temu w styczniu to i na ta zime się przyda. Pozatym widziałam je teraz znowu są wiec modna bede a jak :-). I moze zanim kup teraz to sobie do Zary podjedz?? Bo puch puchowi nierówny

Iduś mi się podoba, ale ja bym 400zł za kurtkę nie dała i nie o to chodzi, że nie mam.
Sariska chyba każdy ma inaczej - mi w rurkach jest bardzo niewygodnie. Ja nawet jak szczupła byłam to zawsze rozszerzane spodnie nosiłam.

Iduś ładna kurteczka i wydaje się cieplutka (co dla mnie zmarźlucha jest piorytetem w wyborze okrycia wierzchniego)tylko żem ja skąpa na kasę i jak dla mnie cena jest kosmiczna (nigdy nie kupiłam se kurtki droższej niż 200 parę złotych)ale jak bogata tyś to jak najbardziej mi się podobuje Twój wybór:)

reklama
Ja ostatnio zakupiłam sobie takie buty
IMG0090A.jpg
sorki za słabą jakość zdjęcia bo telefonem było robione:baffled:
TREND FASHION ZIMOWA DAMSKA KURTKA Z FUTERKIEM L (1936167949) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ja sobie kupiłam podobną kurtkę tylko bez kaptura u Nas na targu i dałam 120zł i bardzo polecam bo jest bardzo cieplutka.

Ostatnia edycja:
Do góry