reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

NAT on już sam sobie świetnie chodzi ale są takie sytuacje że muszę go wziąć na ręce np ostatnio ładnie szedł na nóżkach do przychodni i przy samych drzwiach odwrót on wraca to co musiałam go wziąść :sorry2:
no i jak jadę do sklepu większego typu Biedronka to też na rączki bo półki demoluje a w wózku sklepowym nie zbyt mu odpowiada siedzenie:dry:a jak mówię że nie wolno albo że ma przyjśc do mnie to on się odwróci i dalej swoje

reklama
ida baska kurtki fajne ja tylko nie lubie tych''wlosow''przy kapturze ja na kurtce i butach nie oszczedzam to takie dwie rzeczy ktore musze miec porzadne
sarisa ja uwielbiam spodnie z zary wogole lubie ten sklep

On już nie chce siedzieć w wózku wogóle wychodzi mi z niego.jak idę gdzieś do sklepu koło nas to biorę wózek ale jak autem jedziemy to nie.
wioli ja włąsnie kupiłam taką bez kaptura to też włosków nie ma

baśka mam takie same butki . Kupilam ,zeby miec na spacerki w góry i ogólnie na sportowo. Ile dalas?
A kurtka fajowa

ida no bardzo fajna ta kurteczka/płaszczyk. Tylko cena , jak dla mnie za BIG.

A ja wczoraj kupilam taką:
LUKSUSOWY PLASZCZYK PROSTO Z PORTUGALII M,L,XL (1922714262) - Aukcje internetowe Allegro
tylko troszkę się obawiam, bo to M-ka jest i może byc za duża (niestety esek nie było, a innej takiej i wtym kolorze nie znalazłam)

Doris fajny fajny ja bym sie na bialy na pewno nie skusila bo po tyg znajac zycie czyms bym go tak pobrudzila ,ze nadawalby sie do wyrzucenia ale Tobie na pewno bedzie slicznie z Twoja ciemna uroda i dlugimi czaarnymi wlosami ;-):tak:

no wlasnie ja ze względu na ciemne włosy pozwolilam sobie na bialy. Kiedys mialam podobny płaszczyk i bylam mega zadowolona. Wogóle to najpierw myslalam o jakims miodowym , albo niebieskim , ale stwierdzilam ,ze w przyszlym sezonie te kolory moga byc niemodne , a bialy i czarny to jednak zawsze uniwesalne są.

a za te butki co baskapokazala, dałam 100zł w sklepie Altero (to chyba jakas sieciówka jest, bo w innym miescie tez widzialam)

To ja to chyba jestem jakaś naprawdę dziwna, bo mnie w ogóle nie obchodzi jakie kolory są modne i jak mi się coś podoba w danym kolorze to taki sobie kupuję i w ogóle nie patrzę czy ten kolor modny czy nie.

reklama
Do góry