Nat ja tez swego czasu tylko poszerzane, szerokie, prosta nogawka,a na zime lepszych niz rurki nie znam. Bo wąskie wygodnie sobie kazaka wkładasz i zapinasz noż same plusy :-)....a jesli chodzi o wygodnictwo to mi w zadnych spodniach nie jest wygodnie jak jestem w domu ;-)..... w domu to gejtry albo spodnie dresowe inaczej wszystko mi się odgniata i się męcze. Ale jak jestem pozadomem albo w gościach jest ok....zastanawiam się od czego to zależy hehe
edit: Baska bardzo dobry wybór :-). Na zime najcieplejsze butki :-).... Ja mam podobe i czarne i kremowe, bo ja fanka takich butków
edit: Baska bardzo dobry wybór :-). Na zime najcieplejsze butki :-).... Ja mam podobe i czarne i kremowe, bo ja fanka takich butków
?
ale nie mam szczęścia do tanich rzeczy... zaraz mi się coś rozwala w nich (jak ostatnio w butach tych nowych, oba fleki zgubiłam nawet nie wiem kiedy
a zapasowych niet
).więc wolę sobie uciułać i kupić raz a porządnie...
ale mi tyle to szkoda by bylo wydac bo jak za rok mi sie znudzi to co albo przestanie mi sie podobac .. Wiec nadal szukam i licze na jakis cud chyba..
zobaczymy moze przed swietami zrobia jeszcze jakas promocje promocji?!;-)