reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek modowy

Nat ja tez swego czasu tylko poszerzane, szerokie, prosta nogawka,a na zime lepszych niz rurki nie znam. Bo wąskie wygodnie sobie kazaka wkładasz i zapinasz noż same plusy :-)....a jesli chodzi o wygodnictwo to mi w zadnych spodniach nie jest wygodnie jak jestem w domu ;-)..... w domu to gejtry albo spodnie dresowe inaczej wszystko mi się odgniata i się męcze. Ale jak jestem pozadomem albo w gościach jest ok....zastanawiam się od czego to zależy hehe

edit: Baska bardzo dobry wybór :-). Na zime najcieplejsze butki :-).... Ja mam podobe i czarne i kremowe, bo ja fanka takich butków

reklama
Ida doradzam;-). Mnie się ta kurtka bardzo podoba,ale dla mnie ma jedno"ale". Cena jest zabójcza. Ale jeśli możesz sobie na nią pozwolić,to niech małż klika"kup teraz"
baśka baaardzo mi się te buty podobają. Sama szukałam ostatnio podobnych. Możesz podać więcej szczegółów:gdzie,za ile:tak:?

1) znalazłam tą kurtkę za jakieś 280 z przesyłką z USA:-)choć nie ukrywam że nawet za taką cenę się opłaca bo jest rewelacyjna a zrsztą ja długo noszę takie rzeczy
2) do tej pory miałam (jakieś 3-4 sezony) bardzo podobną firmy bliźniaczej Abercrombie i byłam baaaaardzo zadowolona!!!!! cienka, lekka i ciepła jak szalona:tak:niestety w barach zrobiłam się jakaś szersza i niestety co najwyżej na t-shirt ją założę:-(
3) w zarze byłam w szczecinie i niestety nic mi aż tak w oko nie wpadło... monclera płaszcze puchowe mi sie podobają ale tu to dopiero cena kosmiczna - 5-6stów!!!!!!!! nie stać mnie absolutnie...
4) ja wcale bogata nie jestem:rofl2::no:ale nie mam szczęścia do tanich rzeczy... zaraz mi się coś rozwala w nich (jak ostatnio w butach tych nowych, oba fleki zgubiłam nawet nie wiem kiedy:szok:a zapasowych niet:wściekła/y:).więc wolę sobie uciułać i kupić raz a porządnie...

Idus
mi sie ta kurtka podoba wiec smialo mozesz kupowac jesli cena Cie nie odstrasza.

Sariska ja mialam do ubieglego roku (tzn mam jescze ale raczej juz sie nie zmieszcze) taki fajny plaszczyk z Zary,sluzyl mi chyba dwa czy nawet 3 zimy ,niestety tu nie ma Zary:dry:

Ja ostatnio ostro szukam czegos na zime, przymierzylam tyle kurtek i plaszczy ,ze szok i jest jeden ,w ktorym wygladam ladnie bo ma Ladny kroj i Tomkowi sie bardzo podoba jak w nim wygladam i nawet promocja byla z 1999kr na 1499kr :baffled:ale mi tyle to szkoda by bylo wydac bo jak za rok mi sie znudzi to co albo przestanie mi sie podobac .. Wiec nadal szukam i licze na jakis cud chyba..

Sheeney kup sobie a nie Ci kasy szkoda.(niewiem ile jest to co napisałaś ;-)), ale nie ma co potem żalować.. ja kiedyś sobie butów nie kupilam i co i do tej pory żałuję, że tego nie zrobiłam. A pozatym kiedy my piekne mamy byc na staorść;-)...
edit: a pozatym płaszczyki, kurtki przeważnie nie są na jeden sezon hehe ;-)

Ida kurtka fajna, nawet sama taką mogłabym mieć. No chociaż ta cena to łohoho. U mnie jest podobnie bo zawsze kupowałam coś drogiego i raczej mi się to nie znudziło na następny sezon,ale liczy się dla mnie ten komfort że zaraz mi się to nie zniszczy a najgorzej jest z butami na zimę, rok temu kupiłam sobie takie fajne za prawie 300zł jako prezent zresztą i przetrwały zimę i nic im nie jest. Ja to buty zawsze muszę kupić te droższe bo jednosezonówek nie lubię bo zaraz się ściułąją.

no to jeśli chodzi o buty to też wolę więcej wydać, ale kurtki kupuję w sklepach typu kappahl czy carry i noszę 2-3 sezony

reklama
Sheeney kup sobie a nie Ci kasy szkoda.(niewiem ile jest to co napisałaś ;-)), ale nie ma co potem żalować.. ja kiedyś sobie butów nie kupilam i co i do tej pory żałuję, że tego nie zrobiłam. A pozatym kiedy my piekne mamy byc na staorść;-)...
edit: a pozatym płaszczyki, kurtki przeważnie nie są na jeden sezon hehe ;-)

Przelicznik jest mniej wiecej na pol,wiec 700zl w promocji :sorry2: zobaczymy moze przed swietami zrobia jeszcze jakas promocje promocji?!;-)

Do góry