Kania78
...
Dokładnie.No ale wszystko zależy jakie kolory ciuchów u Ciebie dominują
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie.No ale wszystko zależy jakie kolory ciuchów u Ciebie dominują
Ale kompletuje sobie ubiór na wyjście dostanę od siostry buty pod choinkę bezowe na obcasie
bluzkę juz kupiłam i wlasnie te cappucino by mi pasowaly 
u mnie ostatnio też styl sportowy domminuje. A spodnie rzeczywiście fajne i od razu to co moją uwagę przykuło to ten sznurek do ich wiązania. ja mam jakieś takie niby legginsy niby co i też z materiałowym wykończeniem na górze (nie wiem jak to okreslić ale właśnie wyglądają jak te Twoje jeżeli o sama górę spodni chodzi) i w nich nie ma ani sznurka, ani zamka, ani nawet głupiego guzika i teraz jak się rozciągnęły to mi zjeżdżają w pasie właśnie, a że żaden pasek do nich nie pasuje to leżą takie osamotnione w szafie i na lepsze czasy czekają :-(Ragna u mnie dominują ciuchy sportoweAle kompletuje sobie ubiór na wyjście dostanę od siostry buty pod choinkę bezowe na obcasie
bluzkę juz kupiłam i wlasnie te cappucino by mi pasowaly
Obiecalam sobie ze wychodzimy z k gdzieś w jakiś week ubieram szpilki w których nie mogę chodzić i nie potrafię no i rurki w których rzadko chodzę a niech się dzieje wola boska najwyrzej będzie posmiechowisko![]()