reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
DORIS jakbym byla taka laska jak ty to tego twojego bym juz dawno spakowala!!!!!! za sama glupie gadanie na temat twego wygladu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doris, WOW :-) co tam sukienka, oczywiście śliczna, ale na takie lasce to każda by ładnie wyglądała, myśle że nawet jakbyś worek założyła to by cie nie oszpecił :-p no i podpisuje się pod tym co dziewczyny napisały, dziulka w 100% ma racje o twoim M., kolejka facetów murowana :-D podbijam pytanie sarisy, z czego chciałaś się odchudzać :eek: no i zacytuje rysie, jesteś boska :tak:
a ja nie mam zdjęć z wesela i znając pare młodą to może w przyszłym roku dostaniemy jakieś :dry: ale i tak bym teraz nie wstawiła bo mimo iż mi się podobało jak wyglądałam to przy tobie bym wyglądała jak twoja ciotka, albo uboga kuzynka :zawstydzona/y:;-)

Roxi jak tylko bedziesz miała fote wstwaiaj. Na bank wygladałaś też fantastiko :) i wymyśliłaś Ciocia hehehe dobre dobre ale chyba bardziej mnie ubawiło uboga kuzynka ;-)

sarisa, uboga kuzynka to u mnie ostatnio hit w rodzinie, po tym jak moja bratowa powiedziała tak o mojej świadkowej :-D

reklama
Do góry