reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
idusia fajna kurteczka ale cena hohoho :nerd: szczerze przyznaje, ze to nie mój styl i troche szkoda by mi było tyle kasy ale jak Ci sie podoba i znalazłaś walizke z milionem :-D to czemu nie :-)

doris super płaszczyk :-) podobuje mi sie :-D musze coś podobnego sobie upatrzyć :-p

z tym, że ja nie potrafie ubrań przez neta kupować, ja to z tych co musza dotknąć, przymierzyć...musze zacząć powoli ruszac na łowy za kurtką bo teraz mam płaszczyk na zime ale zbyt gruby to on nie jest ;-)

butki - baśka ja mam bardzo podobne i jestem bardzo zadowolona :tak: mam je na wielkie mrozy bo mają kożuszek w środku i są takie cieplutkie...mmmm.... za to na co dzień obecnie ciekam w takich:

DSC09215.jpg

i mimo, że obcas 10 cm to sa bardzo stabilne. Ja w ogóle to uwielbiam obcasy bo sama do najwyższych nie należę :-p

jak moja mama zobaczyła te moje buty to poszedł tekst "łomatko dziecko ty sie zabijesz w nich w tej chwili je zdejmuj" :-D moja mama nadal mnie traktuje jak 6 latkę :rofl:
a co do wysokości to mam tak jak Ty Basia - tzn. zawsze miałam wysokie buty nawet nie do połowy łydki tylko zawsze do kolana. To sa moje pierwsze w życiu botki. Ale stwirdziłam, ze już czas na ten pierwszy raz :-D

kurde no i wyszłam na jakąś burżujkę...
a dorisku przez ciebie to już w ogóle se klina zabiłam bo:
1) twój płaszczyk jest rewelacyjny!!! chociaż u mnie biel odpada;-)
2)u tego sprzedawcy jest płaszczyk który szalenie wpadł mi też w oko:sorry2:
Zobacz załącznik 408715

widzę, że polujecie na płaszczyki, Doris- fajny, ja też za bielą nie przepadam, ale do twojej urody pasuje, ten drugi brązowy jest fajowy.
ja zakupiłam jeden z newlooka ale z dzianiny i na mrozy odpada, jest dobry na teraz
Belted Jersey Parka

a kupiłam tą kurtkę, nie mogłam się oprzeć kolorowi, ale to nie płaszczyk, chociaż chciałam, ale nie znalazłam nic ciekawego, ten Idy fajny ale też dla mnie drogi, ja nawet jak mam kasę to sknera ze mnie i nie wydam tyle.

Padded Puffa Jacket
a jeszcze się czaję na ten płaszczyk ale to jest nie grube ale cena fajna Classic Belted Mac - Coats - Womens | New Look
za to buty M mi kupił bez mojej wiedzy i jak zobaczyłam cenę to się wkurzyłam, ale prezent, i nie mogę zwrócić, bo się obrazi
Zobacz załącznik 408720
Alicja- wysokie, ja mało chodzę, ale mi się podobają te twoje, i też bym się zabiła :-)

Ostatnia edycja:
kroma, zajebiaszcze te buty!!!!!!!!!!!!!!!! ile kosztowały?
kania, ja jestem taki zmarźluch że marznę we wszystkim OPRÓCZ właśnie puchowej kurtki Abercrombie... no i mam dylemat kupić tańszą też fajną czy puchówkę nawet innej firmy ale droższą... strach przed zimnem wygrywa:-(
chyba poczekam aż dorisek sprawdzi swój zakup na żywo i opinię wystawi:-D
ala, ale szczudła!!!!!!!!!! szacun:tak::laugh2:dobrze że mój M niski to nie muszę "nadrabiać":rofl2:

reklama
Do góry