reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

No i dzięki kurtce idy wątek odżył :rofl2:

ida
, ta pierwsza kurteczka bardzo ładna ale dla mnie cena zaporowa :sorry2: a ta druga chyba nawet bardziej mi się podoba :tak: a jaka cena ?

doris, twój płaszczyk śliczny, ale zupełnie nie w moim stylu :no2: ty napewno bedziesz super w nim wyglądała :-) no i zabiłaś mnie tym rozmiarem, na mnie M-ka napewno nie byłaby za duża, raczej zastanawiałabym się w drugą strone ;-)

sarisa, ja mam takie samo zdanie :tak: każdy chodzi w tym co mu wygodnie. I też teraz uważam że nie ma lepszych spodni niż rurki, chociaż jeszcze jakieś 2 lata temu chodziłam tylko w prostych nogawkach a jeszcze wcześniej w delikatnie rozszerzanych, podobno teraz wracają do mody a mi się już nie podobają :-D No i w domu też odrazu musze sie przebrać bo mi w żadnych spodniach nie wygodnie :blink:

baska, i buty i kurtka całkiem fajne :tak:

alicja, buty bardzo ładne, ja też nie dawno przekonałam się do takich, ale długie też musze mieć ;-) no i zakupy przez neta też nie dla mnie, jak nie dotkne i nie przymierze to nie kupie :no:

kroma, ten dzianinowy szary płaszczyk baaardzo mi się podoba, no i buty też super, zazdroszcze takiego prezentu :-p

Ja też właśnie jestem na etapie szukania kurtki, a właściwie już znalazłam tylko szkoda mi tyle kasy wydać :zawstydzona/y: Niby wiem że bedzie na kilka sezonów, ostatnią naprawde długo nosiłam, była czarna uniwersalna z odpinanym kapturem więc co roku była modna :-) A teraz zachorowałam na beżową, coby już nie czarną ;-) Fajna jest, ciepła, z takim dużym ściągaczem, tylko ma jeden mankament zamiast kaptura ma taki bardzo duży kołnierz, z tego co widziałam to teraz taka moda ale czy ja wiem :rolleyes2:
Mam dwa płaszcze sprzed dwóch sezonów, jeden taki na teraz a drugi troche cieplejszy ale to i tak nie to samo co ciepła kurtka.

A buty kupiłam sobie nie dawno takie najzwyklejsze czarne, ocieplane na płaskim obcasie żeby śmigać w nich do pracy.
o coś podobnego do tych tylko bez suwaka :-)
kozaki damskie - Kozaki - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN

reklama
Dziewczyny super buty,kurteczki macie:blink:a żebym miała tyle kasy to bym sobie nakupywała z dwie lub trzy nawet kurtki i z trzy pary butów:sorry2:
Pisałyście coś na temat spodni to ja powiem że ja się "kocham" w tunikach i legginsach mnstwo mam ich w swojej szafie i gdy gdzieś wychodzę to zakładam a dzinsy i takie inne spodnie mam po domu.Jakoś się uzależniłam od tego że tylko leginsy i tuniki:dry:

kroma plaszczyki super naprawde ,buty boskie czemu zla jestes sa swietne
ida mi osobiscie druga kurtka sie nie podoba nie bede krecic,ale to ty masz w niej chodzic
alicja buty super tyle ze ja niemoge chodzic na obcasach czego bardzo zaluje
roxi buty w moim stylu super
http://www.riverisland.com/Online/women/shoes--boots/calf--knee-high-boots/black-riding-boots-606342 to pochwale sie moimi jeszcze w nich nie chodzilam mam nadzieje ze beda wygodne

Ostatnia edycja:
Wioli cudne butki :-) ja tez takie chce ;-)
Rysia płaszczyk fajowy tylko ja tradycjonalistka czarne i jeszcze raz czarne. Choć Doris wspomniała o niebieskim i tak mi się niebieski marzy heeh ;-)

reklama
Wioli super buciki:)
Sarisko ja też uwielbiam czarny-więc takowy też jest w mojej garderobie:)a niebieski jak najbardziej fajowy-mam troszkę ciuchów w tym kolorze więc czekam aż pochwalisz się na modowym niebieskim nabytkiem:)

Do góry