reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
Ponoć kupując buta dziecku nasz palec wskazujący ma się zmieścić za piętkę dziecka.Wtedy bucik jest dobrze dopasowany. Takie mądrości w tv mówili:-)

Ja kupowałam buty tak zeby wogóle można było mu włożyć na nóżkę bo dostałam parę butów po dzieciaczkach ale cóż jak albo za małe albo wogóle nie można było założyć mu na nózki :crazy:więc kupiłam nawet jak są ciut większe to nic ważne że ciepłe i nauczył się w nich biegać;-)

1) zaznaczę że iż nie podoba mi się dyskutowanie tutaj o modzie maluszkowej:-ptym bardziej o rozmiarach buciów bo dość dużo na ten temat jest na odpowiednim wątku. no ale jak chcecie:rofl2:

2) rysiolku specjalnie for ju:
Idulec kupił sobie kurtkę, a jakże:-Di tu wyjdzie że burżujem mimo wsio nie jestem, bo kupiłam sobie Abercrombie, puchóweczkę przecudowną, ale ... używaną:rofl2:bo stwierdziłam że jak mam dać 3 stówy a rozmiar okaże się nietrafiony to chyba mnie trafi na miejscu. do tego laska na allegro właśnie sprzedawała kurtkę w rozmiarze L (moja M na mnie za szczupła była o czym już wiecie) i pisała że to spore L, wymiary mi też spore się wydawały. no ale jak M za małe to M1/2 nie produkują przecież i L trza wziąć. no i trafiłam na aukcję idelanej kurtałeczki, używanej (nikt by się nie domyślił że to nie nówka, laska ją chyba ubrała max 2 razy) i co? za 109 zł kupiłam:-D:laugh2::happy:i już przyszła i pasuje i w ogóle miodzio - tylko nie mam jak się nią nacieszyć bo pod kołdrą gniję:angry:
no a że zaoszczędziłam na kurtce to jeszcze buci se kupiłam, ale nie jestem pewna co do rozmiaru, mam nadzieję ze zonka nie przeżyję:confused2:

reklama
IDA świetna jest ta kurtka :laugh2: i za jaką cenę :szok::-D Ty to masz szczęście do aukcji widzę! extra. A buci mam nadzieję, że też okejos będą. acha cieszę się, że kwestię nietakowych rozmów poruszylaś - modowy to modowy a wątki zakupowo-dzieciowe i łazikowe som, więc niech te rozmowy tam powędrujom ;-):-p

Do góry