Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

dokładnie tak :-)Ponoć kupując buta dziecku nasz palec wskazujący ma się zmieścić za piętkę dziecka.Wtedy bucik jest dobrze dopasowany.
my też :-)dorisday2512 poproś w sklepie obuwniczym (dla dzieci) o miarke do mierzenia stopy. My taką dostaliśmy ostatnio![]()
tym bardziej o rozmiarach buciów bo dość dużo na ten temat jest na odpowiednim wątku. no ale jak chcecie
i tu wyjdzie że burżujem mimo wsio nie jestem, bo kupiłam sobie Abercrombie, puchóweczkę przecudowną, ale ... używaną
bo stwierdziłam że jak mam dać 3 stówy a rozmiar okaże się nietrafiony to chyba mnie trafi na miejscu. do tego laska na allegro właśnie sprzedawała kurtkę w rozmiarze L (moja M na mnie za szczupła była o czym już wiecie) i pisała że to spore L, wymiary mi też spore się wydawały. no ale jak M za małe to M1/2 nie produkują przecież i L trza wziąć. no i trafiłam na aukcję idelanej kurtałeczki, używanej (nikt by się nie domyślił że to nie nówka, laska ją chyba ubrała max 2 razy) i co? za 109 zł kupiłam

i już przyszła i pasuje i w ogóle miodzio - tylko nie mam jak się nią nacieszyć bo pod kołdrą gniję

i za jaką cenę 
Ty to masz szczęście do aukcji widzę! extra. A buci mam nadzieję, że też okejos będą. acha cieszę się, że kwestię nietakowych rozmów poruszylaś - modowy to modowy a wątki zakupowo-dzieciowe i łazikowe som, więc niech te rozmowy tam powędrujom ;-)