reklama
emiliab
Fanka BB :)
Iduśka kurtka super! Mam podobną
,tylko kaptur bez misia;-) i moja chyba jest dłuższa,bo do kolan jest
. No i czekam na fotki butków

Ida Sierpniowa
natek, ciuś ciuś i już się nie obrażaj no:-)nawet nie sprawdzałam kto zaczął

Roxannka
Pracująca mama!
ida, kurtka super, no i jeszcze za taką cene, jestem pod wrażeniem ;-)
doris, hmm tak moja kurtka co sobie upatrzyłam to niby zwykła pochówka, ale bez kaptura tylko z takim mega dużym stawianym kołnierzem co to ma niby od wiatru chronić chyba
a najfajniejsze jest w niej to że nie kończy się tak poprostu, tylko ma taki ok 20 cm ściągacz jak od bluzy albo swetra i fajnie to przylega do ciała więc napewno jest ciepła :-) Dzięki temu jest troche inna niż wszystkie które widziałam, no ale cena też wyjątkowa a właściwie wyjątkowo duża, przynajmniej dla mnie
Jak dostane grudniową pensje to się jeszcze raz nad nią zastanowie, może jakiś rabat będzie i się skusze ;-)
doris, hmm tak moja kurtka co sobie upatrzyłam to niby zwykła pochówka, ale bez kaptura tylko z takim mega dużym stawianym kołnierzem co to ma niby od wiatru chronić chyba

reklama
stripMYmind
Wygrzebałam parę trendów na wiosnę lato 2012 ;p Wiem, że jeszcze zima się nie zaczęła, ale co tam;p
JAk dla mnie jest parę pewniaków, tzw must have przynajmniej dla mnie.
Lookbook dnia: Mango na sezon wiosna/lato 2012 - Kimono
tutaj mi się podobają klasyczne marynarki, nie wiem tylko czy nude, beż, czy czarną brać z podwijanym mankietem, kupię już na święta, bo widzę, że i teraz modne mega i na następny sezon, albo i więcej posłuży...
Podobają mi się spodnie o szerokim garniutorym kroju, szeroie, albo te bojfriend podwijane nad kostka. ale z moim wzrostem... Patrzę na białę , ale wiem, że niepraktyczne w cholerę, może więc kobaltowe?
Plisowane kiecki wcale mnie nie przekonują
I mój absolutny hit! Szerokie bransoletki proste metaliczne jak mankiety.... boskie są, jestem hcyba wyprzedzaczem trendów bo sama noszę po dwie jak mankiety od roku ponad:F wygląda efektownie zastępując calą biżuterię.
Na topie ma być tez super prosta koszula biała, pod szyję ze stójką, rozejrzę się za taką pewnie, posłuzy i kilka lat, jak będzie dobra gatunkowo i klasyczna w kroju, dodatki ją odświeżą jak będzie trzeba.
To narazie tyle co mnei zainteresowało, jutro pogrzebię więcej, ale mango mi się spodobało, na moje oko, uciszy się troche szaleństwo kolorów z zeszłego lata oranże róże pomarańcze, stawiam na wzory i trochę cyganerię boho, lub na prosty krój ew jeden mocny element reszta wycisza ;p Sprawdzimy na wiosnę czy trafiłam ;p
Jutro poszperam i znajdę jeszcze coś godnego uwagi i ready to wear,
JAk dla mnie jest parę pewniaków, tzw must have przynajmniej dla mnie.
Lookbook dnia: Mango na sezon wiosna/lato 2012 - Kimono
tutaj mi się podobają klasyczne marynarki, nie wiem tylko czy nude, beż, czy czarną brać z podwijanym mankietem, kupię już na święta, bo widzę, że i teraz modne mega i na następny sezon, albo i więcej posłuży...
Podobają mi się spodnie o szerokim garniutorym kroju, szeroie, albo te bojfriend podwijane nad kostka. ale z moim wzrostem... Patrzę na białę , ale wiem, że niepraktyczne w cholerę, może więc kobaltowe?
Plisowane kiecki wcale mnie nie przekonują
I mój absolutny hit! Szerokie bransoletki proste metaliczne jak mankiety.... boskie są, jestem hcyba wyprzedzaczem trendów bo sama noszę po dwie jak mankiety od roku ponad:F wygląda efektownie zastępując calą biżuterię.
Na topie ma być tez super prosta koszula biała, pod szyję ze stójką, rozejrzę się za taką pewnie, posłuzy i kilka lat, jak będzie dobra gatunkowo i klasyczna w kroju, dodatki ją odświeżą jak będzie trzeba.
To narazie tyle co mnei zainteresowało, jutro pogrzebię więcej, ale mango mi się spodobało, na moje oko, uciszy się troche szaleństwo kolorów z zeszłego lata oranże róże pomarańcze, stawiam na wzory i trochę cyganerię boho, lub na prosty krój ew jeden mocny element reszta wycisza ;p Sprawdzimy na wiosnę czy trafiłam ;p
Jutro poszperam i znajdę jeszcze coś godnego uwagi i ready to wear,
Podziel się: