reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
a ja zbastowałam z pisaniem i przez to że wątek modowy ruszył siedzę na allegro i buszuje (wirtualnie)...jak narazie zamówiłam se spodnie i buty...i aż się boję o stan swego (pustego) konta....

Iduś kliknij w końcu...no kiliknij:):)

wioli, fajne butki :tak:

rysia, płaszczyk bardzo mi sie podoba, przede wszystkim krój chociaż kolorek też super :-) ale znając mnie, to nawet jakbym taki kupiła pod wpływem chwili, to pewnie i tak bym w nim nie chodziła, ja to jednak wole stonowanego kolory :sorry:

alicja super te botki masz. Oj ja też obcas i jeszcze raz obcas! No i mój tez wysoki więc moge sobie pozwolić na bardzo wysokie.

baska no widzisz. Ja ostatnio jak kupowalam malemu butki to w Bartku przymierzyl jeden mpodel , ale nie potrafil w nich chodzic i wybralam inny model ... no i super mu się w nich drepta.

ida polecam tego sprzedawcę. Zamówilam ten biały plaszczyk w srodę wieczorem , a dzis juz przyszlo :-) i jest super.

roxi co za kurteczkę sobie upatrzylas?

rysia super ten płaszczyk, baaaaardzo mi się podoba i ja tez lubię ostre kolorki:tak:

wioli swietne oficerki

Takze mój płaszczyk dotarł ekspresowo :-). Jest swietny i nawet nie widac ,ze to M-ka. Super leciutki, cieplutki, a futerko jest odpinane , a w dodatku prawdziwe! :tak::-D. jestem zadowolona. A ,ze będzie sie brudzić - nic to , mozna prać w pralce:cool2:

edit.
jeszcze kromie chciałam napisac ,ze te oficerki fajne i cena super zważywszy ,ze to timberlandy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry