reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

happy, butki superowe :-) bardzo w moim stylu ale raczej kilka lat temu ;-) do tej pory pamiętam jak się na mnie dziwnie patrzyli jak całe lato w glanach przechodziłam :-D:cool2::rofl2:

kroma
, ta rażąca sukieneczka byłaby idealna na późne powroty z imprezek przy jakiejś ruchliwej drodze :laugh2:;-) napewno każdy kierowca by cie zauważył :-p

reklama
Roxanka- ty to szalona jesteś, może jak poćwiczę codziennie do następnego roku i jeszcze odwiedzę mojego lekarza i mi giry polepszy to pewnie, że włożę i takie mam różowe szpile rażące i przejdę się wieczorową porą u nas jest taka ulica Szczecińska, tylko M poproszę, żeby w tym czasie jechał.

kroma:-):-D:-D:rofl2:-a wiesz,że to super pomysł jest???;-):-D:-p.Właśnie sobie wyobrazilam,jak idziesz taka w tej sukience i szpilach,a Twój M. jedzie ulica wolniutko obok i "usiłuje Cię poderwac":-D:-D:laugh2:.

rysia własnie podobnych szukam sobie. Tylko że ja nietety musze mierzyć bo raz mam 37, raz 38 a i 39 a dodatkowo mam noge wysoką na podbiciu. Widział ktoś może w takim stylu w CC albo Daichmanie? Co wekend ide na poszukiwania i akurat niunia chodza. Wkońcu zasanie mnie zima w japonkach.

reklama
Do góry