Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
emiś fajna sukienka, może i ja się przejdę do Tesco i coś mi w oko wpadnie, bo przydałaby się jakaś kreacja na święta ) a ile za nią dałaś jeśli mogę spytać?
EMIŚ jak to ta niebieska na którą od razu uwagę zwróciłam to powiem Ci Kobieto, że już Ci zazdroszczę. Sama bym chętnie sobie takową kupiła ale ja nie mam gdzie takich ubrań nosić, więc...
Dziękuję dziewczyny:**** mała_mi kosztowała 79 zł. makuc ale ja sobie ją kupiłam na święta,więc tylko wtedy ją założę,bo tak jak ty,nie mam gdzie założyć takich sukienek
Emiliab, śliczna, choć ja w sukienkach nie chodzę ;/
Bardzo, bardzo rzadko coś sobie kupuję. Zazwyczaj potrzeby reszty członków rodziny są pilniejsze do zaspokojenia.
Dzisiaj jednak "zaszalałam" i kupiłam sobie spodnie rurki do wysokich kozaczków za całe szalone 49,99 szt2 ! I do tego sweterki szt2. Schudłam już i wszystko mi na tyłku wisiało. Wyczyściłam konto i zaskórniaki. I duuupa. Radość trwała krótko, bo po powrocie do domu z tych wyrzutów sumienia i nerwów prawie rzygałam.
Dlatego nie lubię zakupów