reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

reklama
Wioli nie mam u nas w sumie to takie zabezpieczenia chyba mają tylko w centrach handlowych.

renata- ja próbowałam ale może za mało kombinowałam od drugiej strony, może potem spróbuję :-)

Kroma ja bym napisała do nich emaila ze dostałam torbę z zabezpieczeniem i ze maja ci wysłać druga dolacz zdjęcie znając ich w trybie natychmiastowym wyślą ci nowa i jeszcze przeprosza:tak:

kroma fajna torebka. Ja też słyszałam ,ze wystarczy magnes ,zeby zdjąć tego klipsa. Nie masz jakiegos większego niz lodówkowy? Do sklepu bym na pewno nie poszła , bo przy samym wejsciu już bedziesz pikać:zawstydzona/y:

co do tej torebki to poszlabym na twoim miejscu do jakiegos sklepu gdzie nie ma takich rzeczy a maja np zabezpieczenia antykradziezowe na butelkach szampana, jakis maly market i poprosila zeby zdjeli, ja lasce zdejmowalam z sukienki weslnej u nas w sklepie bo jej sprzedali kiecke na wesele i taki magnez byl na ramieniu kiecki zapiety. odblokowalam w sekunde. wazne zeby znalezc sklep gdzie np jest tylko zarcie i picie a maja zabezpieczenia na drozszych produktach do picia albo zarcia.

Dobrze godo, polać jej :D
W sumie w na alkoholach mają takie zabezpieczenia, albo w elektronicznym czy coś, a ciuchów nie bedzie , masz przecież paragon, nikt cię o kradziez nie posądzi!

A buty moje obfocę dziś jak aparata naładuję i wam wrzucę popołudniu bo są meeeega piękne...

strip mam fakturkę, no ale to samo pewnie że wyślę M, miał mi to zrobić za nim wyjedzie ale nie miał czasu, a ja tu nie mam takich sklepów na osiedlu, musiałabym do centrum emigrować. Dzięki laski za pomoc.

RENATA sklep zary działa ;-) ale powiem Ci, że się zawiodłam, bo myślałam, że na otwarcie jakieś promocje dadzą a tu ooo :confused::baffled: ceny mnie zwaliły z nóg, niestety.

Kroma to Cię urządzili z tym klipsem ;-).Poradziłaś sobie?Renatka fajowa torebka.a to moje skromne zakupy ;-) nic ciekawego. Bluzeczki z zebra i myszka dostałam i na brzuszek są rewelka ;-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 2.jpg
    2.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 44
  • 3.jpg
    3.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 4.jpg
    4.jpg