reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

laski ja to zacof jestem, raz, że ja nie umiem kupować a dwa że nie znam się kompletnie i jeszcze strasznie Żydzę.

Sariska- fajne spodnie, miałam takie, ale z New yorkera i im się sprały, chyba, źle wyprałam.
Doris- fajowe, ale ja bym zęby połamała na chodniku, ale M by się podjarał mój na bank jakbym takie założyła.

a zapomniałam klips ściągnięty, teściu mi zeszlifował, mam małą dziurkę bo sama próbowałam ściągnać, ale mało widoczna jest.

hahaha :-D:-D rozbawiłas mnie tym hasłem.
Własnie miałam pytac co z torebką , najwazniejsze ,ze mozesz juz spokojnie ja nosić ;-). jesli chodzi o buty , to one naprawde nie są wysokie 11,5 cm obcas , ale 2,5 cm platforma czyli wychodzi obcas 9cm :-) . A jesli chodzi o facetów , to oni lubią kobiety w szpilkach ,ale mój ma to na codzień i jakos żadnego zachwytu nie widzę u niego :-D

reklama
Doris to mój facet to chyba jakiś nie halo jest, bo on woli jak ja chodzę w płaskich butach, a najlepiej to jeszcze sportowych. Chociaż takie balerinki i tego typu buty się mu podobają. Chociaż wiosną i latem przyzwyczajam go do wyższych szpilek i coraz lepiej je toleruje heh.

doris, buci fajowe, ale nie dla mnie bo mój M jest niewiele wyższy ode mnie (jak u sariski) i mi głupio jak jestem wyzsza od niego:zawstydzona/y:...heh, no ale gdyby nie cena (żydzę jak kroma) to bym kupowała i tak bo są extra:-D
sarisku, a ja mam dżinsy w takim kolorze, wiec możemy śmigać razem na spacer:-Da i buci w moim stylu;-)
kurde, dochodzę do wniosku ze mało wymagająca/zdefiniowana jestem:baffled:ale to wcale nie jest dobrze bo potem jak wchodzę do sklepu to głupawki dostaję:dry:i efekt jest taki że na razie nie mam nic na wiosnę dla siebie:-(

Ida ja mam M który ma 196 więc spokojnie mogę nawet 20 cm buty nosić, a czasem bym wolała, żeby nie był wysoki to chociaż bym miała wymówkę.
Doris- ja nie noszę obcasów, mnie ostatnio M w nich widział podczas Chrztu Arka. A on to ma zboczone skojarzenia ze szpilkami, mu by wystarczyły tylko szpilki i nic więcej. A na co dzień to ja mogę chodzić we wszystkim.

Doris, buty podobają mi się, obcas faktycznie nie za wysoki;-)
Moje wszystkie mają od 12 w górę, najwyższe chyba 15:D
A i Sarisa spodnie takie same mam jesli to są rurki:)
abuty superasne, widze do tego ramoneskę rockowy tshirt i kapelusik melonik. Chociaż ja kocham szpilki, to na codzień też zamierzam takie "rozklapane" niedbałę buty kupić.
A i byłam na szopingu, skarby obfocę, bo już naładowałam aparat, jutro koniecznie porobię i wam wstawie.

sariska ooo ta bluzka z zebrą mi się podoba :tak:
doris podziwiam cię za te szpile i inne dziewczyny co w nich chodzą ja to blisko przy ziemi muszę być:-)

STRIP czekam na zdjęcia :-) tylko może wyrób się do południa, co? Bo ja potem na zakupy idę i może bym coś "ściągnęła" od Ciebie ;-)

reklama
Do góry