reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

reklama
ja też dzis zaszalałam i zrobiłam wiosenne zakupki:
maryn. ecru.jpgbutki.jpg

Doris no, no super ;-)
W takich butach to ja bym się połamała, zanim wyszłabym z domu :-)
Podziwiam kobiety, które na co dzień śmigają w takich botkach.

Dorisku oj korciła mnie, zeby sobie takie zakupić ,ale perspektywa biegania za Zuu i prowadzenie wózka mnie troszkę od tego odwiadła ehh
Piękne ciuszki buty :-)

szczerze to troche się wahałam czy kupić te butki , bo wydają mi się ciut za NISKIE , ale ostatecznie nie moglam innych w takim kolorze (bo mam idento kurtkę) i fasonie dostac. :-) Bieganie w szpilkach czy to za dzieckiem , do sklepu czy do pracy to kwestia przyzwyczajenia. Ja sporadycznie nosze obuwię na płaskim.No chyba ,ze faktycznie szykują się dłuuuugie wędrówki ;-)

oprócz tej białej marynarki , kupiłam jeszcze koralową , bo wygląda super do takich kobaltowych spodenek , jakie sariska zaprezentowała.

Dorisku i owszem, ale jak się ma niewiele wyższego małża to wysoki obcas to już nie kwestia przyzwyczajenia, a wybór nie czuć się wyższym hehe ;-)

reklama
laski ja to zacof jestem, raz, że ja nie umiem kupować a dwa że nie znam się kompletnie i jeszcze strasznie Żydzę.

Sariska- fajne spodnie, miałam takie, ale z New yorkera i im się sprały, chyba, źle wyprałam.
Doris- fajowe, ale ja bym zęby połamała na chodniku, ale M by się podjarał mój na bank jakbym takie założyła.

a zapomniałam klips ściągnięty, teściu mi zeszlifował, mam małą dziurkę bo sama próbowałam ściągnać, ale mało widoczna jest.

Do góry