reklama

Wątek organizacyjny

reklama
Przepraszam, że nie uczestniczyłam wczoraj w dyskusji:zawstydzona/y:, tyle czasu było tu cichutko, a wystarczyło, że na chwilę spuściłam BB z oka i już mam ciężko Was nadrobić-ale widzę, że świetnie wszystko zorganizowałyście. Stokrotta jest faktycznie złota babka
ok2.gif

dziewczyny, a co wy na to, żeby połączyć wątek o rozstępach z naszymi ciążowymi dolegliwościami? tak sie nagle dużo tematów zrobiło, a przecież to jeszcze nie koniec ;)
i moim zdaniem wartoby połączyć też wątki o płci i imionach - nie wydają sie wam podobne?
proponuję też założenie wątku o porodach i pytaniach z nimi związanych, bo już się pojawiają i wygodnie by było, gdybyśmy zbierały juz te informacje w jednym miejscu ;)

co myślicie? :)

reklama
Zrobione. Temat rozstepów został przeniesiony do dolegliwości ciążowych, a temat imion dla naszych pociech do tematu o płci.
Afi pisała o wątku porodowym- popieram, tym bardziej , że może nie każda dziewczyna ma ochotę czytać na głównym o różnych historiach porodowych, pózniej mogłybyśmy na tym wątku pisać o tym jak przebiegly nasze kwietniowe porody.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry