reklama

Wątek organizacyjny

afi a jakby zrobic podział np : desery , dania obiadowe , ciasta i wklejac linki do odpowiednich kategorii zeby wtedy wiedziec gdzie szukac np.pomysłu na obiad.

Mozna jakis podział wprowadzic tez w LINKOWNI np. zdrowie mamy , zdrowie dziecka , sprawy prawne itp.

reklama
moze byc dodatkowo podzial na kategorie :)

w wątku z linkami też przydałby się podział

a ja proponuję założenie oddzielnego wątku prawnego. z autopsji wiem, ze po porodzie pojawia się duzo pytan - co ze zmianą nazwiska dziecka, jak w szpitalu dali nazwisko mamy? jak zalatwic akt urodzenia? jakie dokumenty zlozyc do becikowego? sprawy ubezpieczenia, zasilki rodzinne itd.
nawet teraz, w czasie ciazy moga pojawic sie pytania w sprawie ciaglosci zatrudnienia w pracy lub poxniejszego macierzynskiego, tacierzynskiego itp.
moim zdaniem warto zeby wszystko bylo w jednym miejscu

co myślicie? :)

Afiliacja-ja mysle ze to bardzo dobry pomysl, jesli chodzi o kuinaria to tak jak Martolinka mysle ze dobry bylby podzial na kategorie, bo jak dojdzie karmienie niemowlakow i specjalne diety to sie pogubimy. Tak samo z linkami.

tez jestem za! Mamy doświadczone mamy. które dużo mogą pomóc w sprawach prawnych itp :) Dobrze jakby to było w jednym miejscu.

Mysle, ze martolinka ma racje co do dzielenia na kategorie i kulinaria i zdrowie! Mądre Kobitki!!! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry