reklama

Wątek PORODOWY :)

To aż tak dzieciątko się spieszyło, że nie zdążyli wyjechać nawet z domu:szok::szok::szok:
Kurcze, dziewczyny normalnie się przeraziłam!
Bo mi dr. powiedziała, że ja też nie zdążę dojechać jak wszystko zacznie tak mam wszystko nisko....:baffled::baffled::baffled:
Muszę wytrzymać do przyszłej środy, wtedy mam wizytę kontrolną u profesora i mam nadzieję, że wszystko będzie w najlepszym porządku!!

No kurcze, przestraszyłam się :baffled:
Beza mi ginka tez zaznaczyła ze jak tylko cos sie zacznie to zaraz do szpitala i nie czekac. Bo ona tez mnie widzi rodzaca w do mku lub w drodze:-D:-D:-D ale ja tam w takie rzeczy nie wierze:-p

reklama
Ta lekarka z tego właśnie słynie, lubi bardzo panikować. Czasami są tego dobre strony, bo uratowała nie jedną kobietę, ale ja naprawdę czuję się dobrze!!
Teraz słucham tylko profesora do którego trafiłam a do niej idę tylko po skierowanie na badania. Nawet nie idę, mamę wyślę, bo przecież nie mogę chodzić :)

Witajcie przyszłe mamuski
Wiem pewnie mnie nie pamietacie pojawiam sie tu z postami tak sporadycznie ze macie do tego w zupełnosci prawo, ale mam pytanie bo sie troszke dzis rano ze stresowałam jak wyszłam z toalety na wkladce miałam malutki jakby czop gestego sluzu nie był zabrudzony krwia ani brazowy ale wkładke miałam juz lekko przybrudzona na brazowo i to mnie troche wystraszyło a do tego przez ostatnie dwie noce miałam nie za mocne i tylko po razie bóle krzyza i podbrzusza wiem ze moze troche panikuje ale ja jeszcze nie rodziłam a wiem ze tu sa juz mausie które wiedza jak mniej wiecej zaczyna sie poród wiec prosze was o rade wiem powinnam była sie zarejestrowac na waszym watku bo termin niby oficjalnie mam na 15/10/ br ale jakos nie wiem czemu nie umie moze z czasem jakos mi sie uda z góry dziekuje za pomoc. Przepraszam za te pousówane moje posty ale najpierw nie chciało sie wczytac a potem weszło ich chyba z 10 na raz o tej samej tersci

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie przyszłe mamuski
Wiem pewnie mnie nie pamietacie pojawiam sie tu z postami tak sporadycznie ze macie do tego w zupełnosci prawo, ale mam pytanie bo sie troszke dzis rano ze stresowałam jak wyszłam z toalety na wkladce miałam malutki jakby czop gestego sluzu nie był zabrudzony krwia ani brazowy ale wkładke miałam juz lekko przybrudzona na brazowo i to mnie troche wystraszyło a do tego przez ostatnie dwie noce miałam nie za mocne i tylko po razie bóle krzyza i podbrzusza wiem ze moze troche panikuje ale ja jeszcze nie rodziłam a wiem ze tu sa juz mausie które wiedza jak mniej wiecej zaczyna sie poród wiec prosze was o rade wiem powinnam była sie zarejestrowac na waszym watku bo termin niby oficjalnie mam na 15/10/ br ale jakos nie wiem czemu nie umie moze z czasem jakos mi sie uda z góry dziekuje za pomoc. Przepraszam za te pousówane moje posty ale najpierw nie chciało sie wczytac a potem weszło ich chyba z 10 na raz o tej samej tersci
Cześć Gusia, u nas nie trzeba się rejestrować, wystarczy się udzielać :tak::tak:.
Róweniż nie pomogę w kwestii czopu/śluzu, ale jeśli to był on, to nie trzeba panikować, po jego odejsciu poród może nastąpić i za 3 tygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry