reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Watek Porodowy

reklama
Co do herbatki z lisci malin to ja planuje pic od 36 tygodnia. Zreszta w czwartek mam wizyte,zobaczymy jak ta moja szyjka wyglada.

Wróce jescze na moment do tematu ciuszkow szpitalnych. Okazalo sie ze w tym szpitalu co chce rodzic teraz (poprzednio rodzilam w innym) sa wymagane ciuszki dla dziecka. No i teraz musze obmyslec co i ile mu tam zapakowac ;-)

Co do herbatki z lisci malin to ja planuje pic od 36 tygodnia. Zreszta w czwartek mam wizyte,zobaczymy jak ta moja szyjka wyglada.

Wróce jescze na moment do tematu ciuszkow szpitalnych. Okazalo sie ze w tym szpitalu co chce rodzic teraz (poprzednio rodzilam w innym) sa wymagane ciuszki dla dziecka. No i teraz musze obmyslec co i ile mu tam zapakowac ;-)

Cyprysiowa u mnie tak samo:) Jak wymyślisz co i ile to daj znac:)

Tez jestem zdecydowana, ale moze sie obejdzie.
A ta herbate to moj m szukal prawie we wszystkich aptekach w naszym miescie w pl i nie znalazl:-(, nie wiem czy tu ja dostane:-(

Liście z malin podobno przyspieszają rozwieranie sie szyjki, więc jeśli juz któraś z Was da rade to pić(bo w smaku są obrzydliwe!!!)to tez proponuje od 36 go tygodnia :-)
Jeśli chodzi o znieczulenie to ja je wezmę na bank(o ile zdąże dojechać z domu do szpitala)a wiem co mówie rodziłam ze znieczuleniem i bez....i naprawdę polecam...zębów tez bym nie rwała bez znieczulenia ;-)

reklama
Ile kosztuje taka herbatka? Ja zobacze u nas w zielarskim.

Co do znieczulenia to rodzilam bez i drugi raz tez pewnie bede bez,nawet jakbym chciala to bym pewnie nie dostala, u nas w szpitalu niby jest ale nie dają :zawstydzona/y:

Do góry