reklama

Watek Porodowy

reklama
800 zł za salę do porodu rodzinnego:szok: strasznie dużo:sorry2:
ja za poród rodzinny płacę 150 zł, nie wiem ile jeszcze kosztuje zzo ale jutro mam zajęcia w szkole rodzenia przy szpitalu w którym bedę rodzić, to się dopytam połoznej;-)

A u nas jest bezpłatna....i nie ma zapisów, kto pierwszy ten lepszy...:tak: dziewczyny ze szkoły rodzenia mają pierwszeństwo!!!!!!:-)

tez uwazam, ze 800 zł za salę porodów rodzinnych to bardzo dużo.
U nas na poród rodzinny wykupuje się cegiełkę za 100 zł.
Znieczulenie z jednej strony bym chciała, ale boje się kłucia, niby miałam do cesarki i to nic strasznego, ale zobacze jeszcze jak to będzie, jak będzie bardzo źle, to będę kombinować.

800 zł to rzeczywiście strasznie dużo :szok: U mnie kosztuje 100 lub 150 zł (nie wiem dokładnie) i też jest to w formie tzw cegiełek. Ja mam "problem" rozwiązany, bo mój narzeczony za nic w świecie nie chce być przy porodzie i już nawet nie chcę poruszać tego tematu z nim, bo tylko przykro mi się robi :-(Cóż ... jakoś dam sobie radę sama ...

reklama
anoli84 Z tymi znieczuleniami w UK to naprawdę fajna sprawa tym bardziej jak czytam o jakie pieniążki wołają w niektórych polskich szpitalach:-)

A co do herbatki z liści malin to szukałam tu i niestety nie znalazłam więc chyba w UK nie kupimy:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry