Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie według wskazówek tych specjalistów na stronce, którą pytia podała...Ewelw nie wiem czy moge zapytac, ale jestem ciekawa jak zamierzasz masowac krocze? moze tez bym spróbowala![]()
Dziewczynki kochane - jak dobrze, że jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam jeszcze pytanka.... Jak macie chwilkę - to odpowiedzcie........ please....
Misiówka:
Co daje piłka? Pomaga siedzenie lub gimnastyka na tej piłce? Jest jakaś ulga?
A co to jest "impresja wodna"?
Kluliczek:
Ale.. rozumiem, że mogłaś rodzić na rym worku - jak chciałaś? I oni się wtedy dostosowują?
Ach i przy okazjii zapytam... Miałyście robioną lewatywę? (jeśli tak to czy na własne żądanie czy wam tak "od ręki" zrobili?)
. I żeby nie było, ona mi go nie wypychała, tylko nie dała mu wrócic, 3 parcia i był na swiecie :-).
. Lewatywy nie miałam i załuję trochę. Ja to kupiłam zajebistą oliwę z oliwek (z biedronki w plastikowej butelce - do wszystkiego używam) JEST PO PROSTU ZAJEBISTA! Można jej używać... spokojnieCiekawe czy nie mozna tych olejkow czyms zastapic bo tu chyba nie znajde:-(