Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To że się oficjalnie mówi że odchodzi sie od tej praktyki to nie oznacza że tak jest naprawdę.....mój szpital należy do tych wyróżnionych w akcji "rodzic po ludzku" a i tak z tego co zdążyłam się dowiedzieć leżąc na patologii nacinaja prawie zawsze.....:-( smutne ale prawdziwe....Pytałam sie mojej ginki jak to jest z nacinaniem krocza.
Wpierwszej ciąży byłam nacinana.
Powiedziała, że teraz odchodzi się od nacinana, nawet pierworódki mają rodzić same, no chyba, że już nie mogą wtedy interweniują bo lepiej naciąć niz ma sama pęknąć.
Ja gdybym miała teraz być nacinan to po tej samej stronie i najpierw "szczypną" starą bliznę (bo może okazać się że ona jest za sztywna) i to powinno wystarczyć.
Pytałam sie mojej ginki jak to jest z nacinaniem krocza.
Wpierwszej ciąży byłam nacinana.
Powiedziała, że teraz odchodzi się od nacinana, nawet pierworódki mają rodzić same, no chyba, że już nie mogą wtedy interweniują bo lepiej naciąć niz ma sama pęknąć.
Ja gdybym miała teraz być nacinan to po tej samej stronie i najpierw "szczypną" starą bliznę (bo może okazać się że ona jest za sztywna) i to powinno wystarczyć.
To że się oficjalnie mówi że odchodzi sie od tej praktyki to nie oznacza że tak jest naprawdę.....mój szpital należy do tych wyróżnionych w akcji "rodzic po ludzku" a i tak z tego co zdążyłam się dowiedzieć leżąc na patologii nacinaja prawie zawsze.....:-( smutne ale prawdziwe....