reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek spacerowy

hi, hi ... nie wiem dla kogo te kapiele mają być zdrowotne!!:-) Ja ostatnio straciłam pół zdrowia czyszcząc różowy kombinezon Oli z błota i gliny. Fakt faktem, że niunia była zadowolona i aż tryskała radością jak się w błocku wytarzała..

reklama
Fredka, dlatego my kupilismy Mateuszowi CZARNE spodnie do chodzenia po dworzu :))) I jakos to na razie PUK PUK dziala ;))

A my dzisiaj bylismy na dluugim spacerze w Parku (Lazienkach, dla wtajemniczonych). Bylo super! Sprawdzilismy, ze jak sie puka orzeszkiem o orzeszek, to wiewiorki zlatuja sie z drugiego konca parku i prawie te orzeszki wyrywaja z reki ;)) Mateuszowi podobalo sie bardzo: stukanie orzeszkami, wolanie wiewiorki (BAJA-BAJA-BAJA!!!!), rzucanie orzeszkiem (BAM!!) i ogladanie, jak wiewiorka zgarnia orzecha w lapki i obgryza go zabkami. Potem juz nie bylo tak fajnie, bo wiewiorka zabierala to, co zlapala i uciekala NA DRZEWO! Z Mateusza orzeszkiem!!! A mama nie pozwalala gonic wiewiorki, zeby jej odebrac Mateusza wlasnosc!!!... :))) Musimy jeszcze nad tym popracowac :))))

Fotki moze uda mi sie zaraz wrzucic na zastrzezonym ;)

Do góry