reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

Fusik, udal sie udal, dzieki :tak:

KasiaDe, jaaasne, sprobuj na najnizszym - awantura od razu! Dziecko musi siedziec i swiat ogladac! :-D A serio, w ogole nie chce nam spac w spacerowce :baffled:

Mamoot, bylam pelna watpliwosci, ale uwazam, ze wozek jest suuuper, leciutki, wygodny i naprawde swietnie sie sprawdza we wszystkich warunkach

Sylwia, one sa duze i pompowane. I wbrew pozorom na piaszczystych podmiejskich drozkach nie mialam z nim zadnych klopotow, a na warszawskich chodnikach czasami miewam :baffled:

Baska, tyle przezyc na jednym spacerku?!? No niezle! I Karolek spal zamiast to ogladac?... :-D A grudniowa krowa swietna.

reklama
Sylwia- oczywiście że dobrze poznajesz - na drugim zdjęciu z Elblągiem w tle :) a czemu tak rzadko tu bywasz, nie przyjeżdżasz do rodzinki?
Heatherek - podziwiał, ale po jakimś pół godzinki padł bo w nocy biedak nie spał :( (i my tez biedaki przez to....)

Baśka w Elblagu mieszka już tylko moja mama a że ona zawsze woli przyjechać do nas bo uwielbia Kraków to poprostu tak wychodzi:-) , ale myśle że wiosna się wybiorę:tak:

A my wczoraj bylismy na spacerku z krotkim rekawem - bo byly tylko 22 stopnie:-) Pogoda wariuje i wcale nie czuc ze swieta tuz tuz...:-(

Czy nikt juz na spacery nie chodzi?
A tak w ogóle to przypomniało mi sie dzisiaj że mamy trzy zimowe kombinezony a zadnego jescze nie użylismy ani razu:-D :-D

Oczywiście, że chodzimy - w tygodniu moi Rodzice a w weekend my. Co do kombinezonów, to używamy, zwlaszcza rano, bo Mikołajk jedzie do Babci i Dziadzia po 6, więc wtedy jest zimno.
Za to ja nie miałam jeszcze na nogach zimowego obuwia :-)

reklama
My tez chodzimy choć jak chorował to było parę dni przerwy, Karolek tez w kombinezonie - nie jest zbyt gruby a pod spód go lekko ubieram i przynajmniej jest szybko (bo on bardzo nie lubi się ubierać) Ja za to zimowego płaszcza jeszcze nie wyjęłam z szafy

Do góry