reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

Wojtuś wygląda ekstra w chuście!! Olka też lubi ten sposób transportu, tylko, że ona jest zawszeciekawa, co jest z tej drugiej strony i tak się wierci, że czasem się boję, że wypadnie...

reklama
Sylwia, świetne zdjęcia, Wojtek zawsze takie fajne minki robi. I ma strasznie ładny sweterek.

A z tym rozgrzewaniem przy noszeniu malucha, to prawda. Ja co prawda nie nosiłam Wojciaszka w chuście, tylko w nosidełku, ale już wiem, że zawsze muszę się dużo lżej ubrać, bo zaraz mi gorąco. To kwestia i wysiłku i małego ogrzewacza.:-)

Baśka nie ma się co martwić jesli chuste załozysz dobrze to nie uda sie z niej wyleżć nawet Karolkowi:-) , mój Wojtuś też jest bardzo ruchliwy, nie usiedzi 5 sekund w jednym miejscu, ale w chuscie sie uspokaja. kołysanie jest dla niego poprostu ukojeniem nawet jak najgorzej marudzi to chusta go uspokaja i dlatego chociażby warto za nia dac kazde pieniadze:-)

Sylwia fajne zdjęcia, próbuję podpatrzeć jak wy wkładacie seoje dzieciaczki do chusty, bo I za nie jest zadowolona jak ją tam wkładam, niewygodnie jej:wściekła/y:

A my dzisiaj, korzystajac z pieknej pogody, spedzilismy pol dnia na spacerku. Warszawskie Forumowiczki zachecamy do odwiedzenia naszego parku na Szczesliwicach :tak: ...kaczki sa, i jeziorko, i duzo zieleni, i rowne chodniki :-D :-D :-D

reklama
heatherek - widze że spacerek sie udał bo Mateuszek bardzo miał zadowolone oczka :-), swoją droga super wygląda w tym wózeczku

Do góry