• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek spacerowy

Mati siedzi na piasku bo ja nie mam siły za nim ganiac co chwila. Generalnie jest tak że on mi i tak ucieknie jak go postawię żeby nie siedział więc dałam sobie spokój a jak jest bardzo chłodno to idziemy na spacer i plac omijamy szerokim łukiem:-D On to jest taki indywidualista- wszystko i wszędzie sam.Tylko w domu to mamę widzi ale na dworzu mama jak najdalej a on wcina co się da np. kamyki z piasku:tak: Uwielbia ślizgawki i wspinanie po drabinkach, ostatnio zanim do niego dobleciałam to już był na trzecim stopniu:-p

reklama
Ania, Ty tutaj takie ciekawostki o Mateuszku opowiadasz, a my go chyba nawet jeszcze nie widziałyśmy...:-( Poprosimy fotki, a najlepiej jakiś filmik:-) Aaa... Ty chyba nie masz dostępu do zastrzeżonych wątków... Baśka, jak to było? Możesz podać instrukcje Ani?

reklama
A propos zabaw na placu zabaw. Dziś Wojciaszek był z małżem na spacerku i został posadzony w piaskownicy. Małż się na chwilę odwrócił, a Wojciach już dwie garście piasku do buźki załadował. Memłał i memłał i tylko grubsze kamyczki wypluwał. Co ja mam dziecko, czy kurę jakąś?:baffled::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry