reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja nie bede liczyć nie liczyłam wtedy teraz tez wole nie :) sama apteka 1000
Dzis zapłaciłam za dostawkę i chustę juz 750 a gdzie reszta gadżetów ktore zrobią cenę - dziekuje :) ps macie jakies fajne kocyki do fotelików samochodowych ? Bo tu
Musze zrobić jeszcze rozeznanie

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Em ka ja mam taki spiworek otulacz z lidla,nie wiem jak w praktyce, dostałam od koleżanki. Mogę zrobić zdjęcie jak będę w domu.

Skopiowalam z neta, ale taki mam.

uploadfromtaptalk1473454821314.jpg
uploadfromtaptalk1473454825272.jpg
uploadfromtaptalk1473454828222.jpeg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1473454821314.jpg
    uploadfromtaptalk1473454821314.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 438
  • uploadfromtaptalk1473454825272.jpg
    uploadfromtaptalk1473454825272.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 442
  • uploadfromtaptalk1473454828222.jpeg
    uploadfromtaptalk1473454828222.jpeg
    11,7 KB · Wyświetleń: 440
A ja z Zuzą w ogóle nie miałam stałych pór niczego... W sumie rytm dnia leciał taki mniej więcej podobny codziennie, ale nie trzymałam się go ściśle, żeby nie być uwiązana do niego. Z resztą przy każdym skoku rozwojowym wszystko się zmieniało. No, ale jak kto lubi.

Joasia ja na pewno nie będę się trzymać tak super czasowo. Bo jestem niepunktualna :-)
Chodziło mi bardziej żeby dzidzia wiedziała że jest kąpiel później jedzenie i później spanie ;-)

reklama
Netta no wlasnie jak sobie radzicie z usypianiem ... Mój mały kurcze teraz przez chorobę przyzwyczaił sie ze jestem z nim ... Widze ze sprawia mu to ogromna frajdę i dostaje wieczorem tyle buziaków jak nigdy wiec dla mnie to tez miły rytuał , i jak jak bedzie małe to co wymieniać sie z mężem czy jak .. A Wy przy tylu dzieciaczkach jak sie dzielicie z usypianiem ?

Milagros wlasnie cos takiego mi chodzi . Netta musze popatrzeć bo juz któryś raz przewija sie ta firma tu lodger to jakas dobra?

A ja uwazam ze jakas rutyna jest potrzebna ze dzieci czuja sie bezpiecznie no wlasnie np kąpiel i potem spanie ... Poza tym szanując swoj czas tez chce wiedzieć kiedy bede mogła mieć cos dla siebie i tym sposobem udało nam sie nauczyc ładnie syna zasypiania wieczorem ok 20 kąpiel zawsze 19-20 , i wieczor dla siebie , wiadomo zdarzaja sie wyjątki jak imprezka czy dziecko chore albo nagle ma full energii, ale nie wyobrażam sobie biegającego dziecka do 22... Zreszta mój teraz jak w ciagu dnia nie zaśnie max do 16 (poza przedszkolem) to nje ma spania do wieczora trudno jest trochę bardziej marudny ale ... Wiadomo z niemowlakiem inaczej bo kp na zadanie i spi koedy chce ale np w ciagu dnia u nas spał w wózku zebym mogła go mieć na oku a wieczorem po kąpieli łóżeczko .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry