reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

haha karosznurek na podłodze najlepiej wtedy wiesz ze nie spadnie i nic sie nie złoży/ rozłoży.
Tylko myśle ze jednak kiepsko maleństwo przytrzymywać na kolanach czyli pomysł jednak do du.. hehe
A tak serio to moja bratanica była właśnie kąpana na stole tylko ze moja mama pomaga w tym, wiec były dwie osoby.
Milagros ja mam właśnie bardzo płytki brodzik wiec myśle ze jeśli nie zmienię lokum za ponad pol roku to dziecko bedzie kapać sie dalej w wanience tylko ze większej i bede wstawiać do prysznica bo prysznic mam na cała ścianę. Albo kupie dmuchany basen :laugh2:

reklama
1477133675-1d1mld.jpeg

R odebrał dziś paczke ze smyka, bo w środę byl kurier jak bylam w szpitalu. A zamowilam w poniedzialek wieczorem - więc szybko.

Poza tym przyszły rajruzki dla bobo i koszulki i ciastolina dla Zu.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Karosznurek Koalka stojak to nic złego, wanienka mocno w nim siedzi:) a naprawdę dla pleców to zbawienie :) ale wiadomo każdy musi czuć sie pewnie.
My mamy prysznic i najpierw byl stojak z mała wanienka, potem jak b zaczęła mega stabilnie siedzieć wanienka w prysznic ale juz ta większa, która szybko zmieniłam na ta z IKEI i tak do ok 4/5 lat a nawet czasem i dzisiaj ta wanienka z IKEI bo ona jest prosta i wysoka i stabilna wiec ładnie w prysznicu leży.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poprzednio miałam dwa rożki i to absolutne minimum. Teraz dokupiłam trzeci zeby było na spokojnie. Bo a to sie ulalo, a to zasikalo. A jednak rożek sie przydaje, bo dzieciatko lubi byc otulone.

Oj czyli nie tylko mnie sie zdarzalo ze dziecko mi sie przesikiwalo, bo dziewczyny jakis czas temu mnie tu zdołowały. U mnie tez czasami na jedno przebieranie ze 3 komplety szło. Pisałam juz o siusiaku w dol.
Przy chłopakach jest jeszcze jeden patent. Otwieramy pieluszkę, lekko dmuchany na siusiaka i szybki zakrywamy pieluszką. Odczekajmy chwile i możemy zakładać nową.

X-landery sa raczej drogie i chodliwe. Ja za używkę tez dałam kiedyś niecały tysiąc, a w sklepie kosztował trzy tysie.

Milia w szpitalu kapali w wodzie z kranu i ja w domu kapalam w normalnej kranowce. Edit: juz doczytałam....[emoji6]

Skrzat, Karosznurek,Joasia sliczne zakupy.

Josia moj lezaczek stoi juz rozłożony i syn każdemu pokazuje jak bedzie bujał brata. Ciekawa jestem jak Ci sie sprawdzi ten pałąk. Miałam podobny z tiny love, ale jakos mnie nie przekonał. Taki mało stabilny był, wiec go sprzedałam.

Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Fajna ta karuzela ;)
Ja bym sie chyba bala tak cos z aliexpress dac dziecku do buzi[emoji14]ale racja ze takie zwykle z allegro bez atestow to to samo tylko drozsze

Jestem w 37. tygodniu ciąży <3

Basienka - jeśli mogę Ci coś polecić, to z gryzaków najlepiej zwykle sprawdza się coś takiego jak to poniżej.
Link do: Gryzaki kółka do łączenia Babyono 1384
Link do: B-Kids GRYZACZKOWY ŁAŃCUCH Kółka GRYZAK New
Zalety: każdy z elementów można chwycić, dodatkowo można zawiesić w różnych miejscach, użyć jako zawieszki do innych zabawek, a forma tego kółka pozwala dzieciątku masować sobie dziąsełka wg potrzeb, bo kręci tym kółkiem w buźce jak chce;) I jest bezpieczne, bo żadnego elementu nie wsadzi "całego" do paszczy.. Co więcej, jest mega tanie :D Więc.. ja osobiście polecam ;)

reklama
O tak. Ja też babyono lubie. Przy Zuzi miałam kilka różnych, a Aliexpress jeśli chodzino cokolwiek w stylu do zabawy czy ubrania to ja jestem bardzo ANTY. Jakieś dekoracje na ścianę czy coś to ok, ale sama bym tej chińszczyzny w ręce mieć nie chciała dłużej, a co dopiero dziecku dać.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Do góry