reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wątek zamkniety-lista

Wirginia dokładnie tak! Tez nie rozumiem tego zamieszania, stałe forumowiczki chcą sie podzielić swoimi zdjęciami to sobie zakładają zamknięty i koniec kropka. Nie ma co wałkować tematu, jak ktoś chce raz na jakiś czas wpaść o coś zapytać, podzielić sie informacjami to jesteśmy na otwartym, wiec w czym problem?
Tez jestem juz troche na forum i tez przerobiłam rożne trolle... Dlatego pisząc na zamkniętym chciałabym sie dzielić zdjęciami czy info z osobami z którymi pisze na otwartym juz długi czas, a nie z kimś kto dopiero sie ujawnił jak wyszedł temat zamknięty, bo sory ale ja o tej osobie nic nie wiem, a z czasem przecież można dodać nowe osoby.
Nie rozumiem zatem wałkowania tego tematu, jakiegoś dziwnego obrażania itd...

reklama
ja chetnie tez dolacze do zamknietego watku - z tel nie widzialam predzej tego watku niestety .

Jestem z Wami od poczatku ale nie udzeilam sie codziennie choc was czytam , ale z racji tego ze ejszcze musze pracowac, moja 3 latka tez sie domaga uwagi nie zawsze mam czas pisac, ale jezeli nie bedzie mnie na takim watku tez ok - bo rozumiem, ze chca tam byc osoby ktore sie aktywnie udzielaja codziennie

reklama
Do góry